Прочитај ми чланак

НОВАК ИДЕ НА НАДАЛА у четвртфиналу Ролан Гароса!

0

novak i nadal
Жреб је тако хтео да први фаворит и деветоструки шампион Отвореног првенства Француске буду у истој четвртини и да се можда сретну већ у четвртфиналу турнира.

Од овога смо страховали!

Новак Ђоковић имаће веома тежак задатак да дође уопште до полуфинала или финала Ролан Гароса, пошто би већ у четвртфиналу могао да се сусретне са владајућим шампионом и деветоструким освајачем Отвореног првенства Француске – Рафаелом Надалом. У првом колу најбољи рекет света игра против Јарка Ниеминена.

Најбољем тенисеру овај 28. рођендан и није био претерано срећан, пошто је судбина тако хтела да се већ на средини другог Грен слема сезоне састане са “краљем шљаке” који је готово непобедив у Булоњској шуми. У четвртфиналу Ролан Гароса имаћемо да прилике да гледамо репризу прошлогодишњег финала.

Српски тенисер долази као први фаворит и у најбољој форми од свих играча у Париз, али питање је да ли је то довољно да се избаци човек који је 9 пута освајао пехар намењен најбољем на Грен слему. Пре тога ће наравно, обојица морати да победе своје ривале у прве четири рунде, а поменимо још и да је у њиховом половини жреба и Енди Мари.

ПРОЈЕКЦИЈА НОВАКОВИХ РИВАЛА

1. коло – Ниеминен
2. коло – Милер или Лоренци
3. коло – Бернард Томић
4. коло – Андерсон
QФ – Надал
СФ – Мари
Ф – Федерер

ЕВО И ПОТЕНЦИЈАЛНИХ ЧЕТВРТФИНАЛНИХ ДУЕЛА

Ђоковић вс Надал
Мари вс Ферер
Нишикори вс Бердих
Вавринка вс Федерер

ПРОЈЕКЦИЈА ФЕДЕРЕРОВИХ РИВАЛА

1. коло – Квалификант
2. коло – Гранољерс
3. коло – Карловић
4. коло – Монфис
QФ – Вавринка
СФ – Бердих

Извор: telegraf.rs