Прочитај ми чланак

Српска листа у Подгорици обиљежила страдање Срба у ,,Бљеску“ и Руса у Одеси

0

podgorica spomenikДелегација Српске листе обиљежила је у Подгорици, паљењем свијећа за настрадале Србе у НАТО диригованој операцији ,,Бљесак“, годишњицу злочина над Србима на подручју западне Славоније. Организатор овога масовног злочина над српским народом јесу Сједињене Америчке Државе, НАТО пакт и дио земаља Европске уније.  

Убиство 83 цивила, од чега 53 у својим домовима, на простору источне Републике Српске Крајине трајно нас опомињу да не смијемо заборавити НАТО-у овакав вапијући злочин. Укупан број од 283 ликвидираних или несталих Срба у мају 1995. године само на подручју Славоније, доказ су да нам није мјесто у Европској унији и НАТО пакту у којима се налази и држава која је, у име Запада, извршила никада кажњени геноцид над дијелом нашег народа.

Функционери СЛ организовали су помен и за жртве погрома у Одеси када је 2. маја 2014. године у стравичном пламену ликвидирано 43 људи само зато што су се противили европским и НАТО интеграцијама Украјине на штету руског народа и државе.  

Руси и сви ми који смо њихови савезници и желимо војне, економске и царинске интеграције са Русијом, памтимо Одесу и чињеницу да је ,,ритуал паљења непријатеља“ био праћен одушевљеним повицима украјинских националиста у том граду док су десетине људи умирале на ломачи. То није Европа какву жели Српска листа и то нису интеграције које могу да пожеле људи који поштују велике и славне побједе руског оружја у Отаџбинском рату.

(Србин.инфо)