Прочитај ми чланак

Џихадисти прете: Очистићемо Бар од православаца ако не пређу на Ислам!

0
Претње(Фото: Фејсбук)

Претње(Фото: Фејсбук)

БАР- Баранин Дамир Слаковић који се, према сопственим тврдњама бори у редовима ИСИС-а, послао је претећу поруку својим суграђанима.

“Знајте о суфије, о дервиши, о мурџије, о новотари, о дуњалучари, о мунафици, о џахили…да ће Исламска држава уз Аллахову дозволу и помоћ стићи тамо, и да це очистити тај град и ислам у њему од прљавштина и лаж које ви износите и практикујете. И нека знају главни имами (неимами) града Бара, да уколико их затекнемо у стању у каквом су сад, и да уколико се не покају и не окрену правом исламу, нецемо имати милости и према њима!!! Постаћемо њихова ноћна мора и третирати их као најгора створења, јер они то доиста и јесу!!!“, поручио је Слаковић преко свог Фејсбук профила.

На коментар свог пријатеља Абдулхамида Џебелесведа да је заборавио „најопасније мусрике демонкрате ахи, оне који имају власт а Аллаха молим да то не буде још задуго. По Црној Гори црне заставе инсхаллах“, Слаковић одговара:

„Нисам их заборавио, него ово је само за ове назови муслимане, да се покају док имају времена, јер кад им ин схаа.Аллах додјемо, касно ће им бит“.

На свом Фејсбук зиду Слаковић је поручио да се „заљубио у џихад“.

„Изабрао сам свој пут и нећу одступити, одлучио сам да кренем попут чврстине жељеза, опростио сам се од дуњалука о тврдоглаво срце, окренуо сам се ка земљи лавова. Па о мајко моја, не буди тужна због растанка са мном јер ја сам отишао у земљу Ирака. Па хајде, обриши своје вреле сузе јер ја сам отишао да поразим зидове. И опрости ми оче мој, заљубио сам се у џихад, а моја вјера ме позвала да одбраним робове, јер крсташка војска је устрајала у злочину, а видим синове вјере моје како спавају!!“, написао је Слаковић.

 

Извор: Мондо.рс