Прочитај ми чланак

Омладина треба да остане у Србији

0

 

luka djurjic„Немачка, Француска и Сједињене    Америчке Државе изгубиле су своју цивилизацију; оне су одговорне што су уништиле моју земљу.“ Овако је говорио потомак вожда Карађорђа, блаженопочивши принц Томислав Карађорђевић. Патриота и демократа, познат као велики евроскпетик. 

Насилним укидањем Краљевине Југославије и доласком комунистичког режима на власт изгубили смо традицију, културу и историју. Након пето октобарских  протеста, надали смо се демократској обнови Србије. Нажалост уместо демократске обнове добили смо „америчку демократију.“

Лажне реформе, користољубљиво располагање народним новцем, самосталну и независну „Републику Косово“, европске интеграције. Окретање Европској унији, НАТО пакту и САД, исте оне државе и исти онај савез који је агресивно, злочиначки бомбардовао СР Југославију 1999. године.  

Досманлијски кадрови настављају започето уништавање и лажне реформе и након 15 година. Само сада са новом политичком странком насталом одвајањем фунцкионера Српске радикалне странке од др. Војислава Шешеља, Српском напредном странком, иста обећања, исте предизборне кампање, „шминкање“ и улепшавање комунизма и европеизма. Коалиција и странка у којој су се нашле, различите идеологије, различита схватања и некадашњи кадрови Српске радикалне странке и Демократске странке.

Коначном победом 2014. године, Српска напредна странка полако али сигурно уводи свој режим и диктатуру. Настављајући започету изадају и уништавање Србије. Потписује продају АП Косова и Метохије, Бриселским споразумом, продаје српску земљу, приватизује државне фабрике, састаје се са такозваним државницима такозване „Републике Косова“. Притом нуди лажну колективну оставку Владе Републике Србије, и наравно издаји никад краја. Александар Вучић, председник Владе Републике Србије, финансиран од стране Европске уније и уз помоћ исте са својим министрима хара бахато Србијом, уводи своје законе и правила, једном речју имитира Јосипа Броза Тита. У народу се јавља велико незадовољство и жеља за сменом лошег режима.                          

Запостављена, у лошим условима образовања, без посла омладина напушта Србију. Тражи бољу будућност у државама Европске уније. Режим као и претходни ништа не предузима. Седи се скрштених руку. Сви смо врло добро свесни да само здрава и образована омладина може да буде будућност за нову Србију.

Гледајући како сопствен народ, Срби из дијаспоре огорчани, издани, без наде пљују по Србији, како најбољи образовани, едуковани омладинци напуштају отаџбину, добили смо мотивацију и жељу да то променимо. Омладина Отаџбинског покрета Србије и одбор за омладину спорт предвођени г-дином Луком В. Ђурићем, акцијама, трибинама, едуковањем и борбом за права омладине, кренуће у сарадњи са осталим политичим странкама да мења тренутно ситуацију. Млади су нада за Србију, најбоља државна инвенстиција и будућност.

Наша порука за све младе људе, прикључите нам се, останите да градимо отаџбину Србију. Доста је било, Србија је наша отаџбина!

Лука В. Ђурић

(Србин.инфо)