Прочитај ми чланак

МАРЈАНОВИЋ одлази у НБА?

0
Фото: С. Пикула

Фото: С. Пикула

Барселона, Реал Мадрид и Олимпијакос остаће кратких рукава.

Црвена звезда на крају сезоне дефинитивно остаје без Бобана Марјановића. То се уопште не доводи у питање, већ где ће наставити каријеру. Робусни центар црвено-белих имао је невероватну такмичарску годину, због чега се нашао на мети Барселоне, Реал Мадрида и Олимпијакоса, али како ствари стоје изгледа да је његова наредна дестинација НБА.

Специјализовани кошаркашки сајт eurohoops.net преноси да је Марјановић, према гласинама, једно време био најближи одласку у Шпанију, међутим, последње информације говоре да ће продужити преко Атлантика и завршити у неком НБА тиму.

„Првенствена жеља је да Марјановић после завршетка актуелне сезоне иде право у НБА. За њега се интересује пет клубова, али ништа конкретно се не дешава по том питању. Све ће се знати по завршетку сезоне“, потврдио је за МОЗЗАРТ Спорт признати менаџер Мишко Ражнатовић.

Према неким нашим сазнањима Џина са Балкана са посебном пажњом прате скаути Милвокија…

Просечан учинак Марјановића на 24 утакмице Евролиге износио је 16,6 поена, 10,7 скокова, од чега 62 одсто за два поена, 78,1 одсто са линије пенала. Притом је поставио нови рекорд по броју дабл-дабл учинка – 15 (престигао Танокеа Берда) и по броју скокова – 249 (срушио Мирсада Туркџана).

Извор: mozzartsport.com