Прочитај ми чланак

ПОМОЗИМО ДЕЦИ ДА ПРИКУПЕ ПОМОЋ: Нини Максић(3) потребно 30.000 евра за операцију тумора на мозгу!

0

pomozimo-maloj-nini-akcija-skupljanja-pomoci-za-lecenje-u-lajpcigu-15

Нинини родитељи страхују да неће моћи да сакупе довољно новца за одлазак у Лајпциг. Ситуација је ургентна јер Нина мора одмах на лечење како се њено стање не би погоршало. Због тога Вас молимо да помогнете овој лепој девојчици, којој живот виси о концу.

Мала Нина Максић из Београда има само три године, а пати од тешког облика тумора на мозгу. 7. априла 2015. хитно је превезена у Клинчки центар Србије, због високе температуре и немогућности да хода. У болници су извели неколико тестова и открили да Нина има тумор на мозгу.

Лекарски конзилијум је донео одлуку да Нина мора да иде на хемотерапију. Због специфичности и локације тумора, такође је одлучено да Нина мора да иде на лечење ван Србије. Једина болница која је способна да спроведе лечење, је болница у Лајпцигу. Још се не зна колико ће лечење коштати али је познато да у таквим слу;ајевима цена иде и до 30.000 евра.

Пошто у Србији одавно влада екомонска криза. Нинини родитељи с правом страхују да неће моћи да сакупе довољно новца за одлазак у Лајпциг. Ситуација је ургентна јер Нина мора одмах на лечење како се њено стање не би погоршало.

potrebna-pomoc-nina-maksic-49

Због тога Вас молимо да помогнете овој лепој девојчици, којој живот виси о концу. Сваки минут је важан.

Чекамо да болница пошаље рачун за уплату, зато смо приморани да поставимо рачун њене маме, Ане Максиц (динарски) и њеног ујака, Славољуб Васиц (девизни).

Računi: Ana Maksić – Komercijalna banka 205-9001019103373-94
Slavoljub Vasić – Reiffeisen bankaAccount with institution: RZBSRSBG

RAIFFEISEN BANKA AD BEOGRAD , RS

BENEFICIARY CUSTOMER: RS35265051000005710272

SLAVOLJUB (SLOBODAN) VASIĆ

PERICE IVANOVIĆA 1 DEO 16 BEOGRAD – VOŽDOVAC

RAIFFEISEN BANK, VIENNA AUSTRIA RZBAATWW

DEUTSCHE BANK NEMAČKA DEUTDEFF

COMMERZBANK, NEMAČKA COBADEFF

Ово је група на Фејсбуку на којој лљуди добре воље могу да прате појединости у прикупљању помоћи за лечење мале Нине Максић.

Читаоци из иностранства такође могу да учествују у акцији преко ове странице.

Извор: kurir.rs