Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Срамота – Влада Србије помаже нацистички режим у Украјини!

0

vucic porosenko

Пошто Влада Србије – почевши од Александра Вучића, није толико наивна да верује да ће про – НАТО режим у Кијеву послати наш новац расељеним Русима који су побегли од напада украјинских неонациста, то значи да је донација од 100.000 евра наших пара намењена управо њима – украјинским неонацистима.

То се не зове ни војна неутралност ни хуманитарна помоћ, већ финансирање буџета из ког се финансира нацистички Азов. У том Азову, да подсетимо, под ознакама НДХ ратује и део усташког контигента из Хрватске,а регрутацију све време рата у Украјини спроводи Десни сектор-Хрватска уз „обећање“ да ће „рат бити жешћи него у Вуковару“!

За руску историју није ново да Усташе ратују против њих: Усташе су током Другог светског рата радо ратовале на Источном фронту против Црвене армије. Али, за српску историју је срамотна новост да Срби који су тада били против фашиста, данас – дан после Вучићеве посете Бриселу – доживе да Вучићева влада од Срба прави фашистичког савезника.

Зато питамо Вучића: како ће српска војска да 9.маја маршира Црвеним тргом на прослави победе у Другом светском рату, док српски буџет финансира повампирену противничку страну?

Извор: Инфо служба Двери, Србин.инфо