Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДАЈТЕ – ПОЛУДЕЛА СРБИЈА: Потукле се бабе у Дому здравља! (Видео)

0

tuca baba

Једна пензионерка насрнула је на другу у амбуланти нишког Дома здравља док су чекале ред да предају здравствене књижице. Како су рекли очевици, једна пензионерка је завршила изгребана по лицу, а гужва се разишла тек када је неко запретио да ће звати полицију.

Милан М, који је такође чекао да друга смена лекара око 13 сати почне рад, прича да када је медицинска сестра отворила шалтер за предавање књижица двадесетак пензионера се „сјатило гурајући се у реду“ и „препуцавајући се ко је први дошао”, преносе Јужне вести.

– Једна старија госпођа је онда одлучила да дели правду и насрнула на другу пензионерку која је тврдила да је она прва дошла да преда књижицу. Изгребала ју је по лицу и онда је ова изгребана почела да плаче, а људи су покушавали да их раздвоје. Сукоб је трајао око два минута, на снимку се види кључни део туче – каже Милан.

Тек када су и медицинске сестре реаговале, а неко од присутних запретио да ће позвати полицију, учеснице овог окршаја су се раздвојиле. На срећу, како каже, пензионерке више нису насртале једна на другу, али су наставиле свађу седећи у чекаоници.

Извор: juznevesti.com