Прочитај ми чланак

МОЖЕТЕ ЛИ ДА ОБЈАСНИТЕ ТРИК о коме бруји цела Британија? (Видео)

0

trik sa kartama 6

Трик је толико заинтригирао јавност да већ два дана сви покушавају да га “провале”, а засад најприхваћенија теорија каже да су илузиониста и члан жирија Сајмон Кауел сарађивали.

Илузиониста и „читач мисли“ Џејми Рејвен постао је у суботу звезда недеље у Великој Британији захваљујући наступу у емисији “Britain’s Got Talent”,, односно трику који је подигао целу дворану на ноге, али и оставио стотине хиљада гледалаца у потпуној неверици.

О каквом је трику реч, најбоље је да погледате сами, ми ћемо додати још тек толико да је трик до те мере заинтригирао јавност да су поједини убрзо сковали теорију завере и оптужили судију Сајмона Кауела да је помогао Рејвену при извођењу трика.

Наиме, дан након емисије је откривено да су Рејвен и Кауел у децембру имали прилику да се упознају на једној хуманитарној вечери, па будући да је управо Кауел био тај који је на крају изабрао карту, и не чуди што је “пала” прича да је чудесни штос заправо режиран.

Ипак, обојица су енергично одбили такве наводе:

„То је тачно. Те смо се вечери налазили у истој просторији, али нисмо имали прилику разговарати. Напротив, први пут смо коју реченицу разменили тек на аудицији за емисију“, одвратио је на то илузиониста.

Извор: Дневник.хр