Прочитај ми чланак

НАЦИЗАМ НИЈЕ ПОРАЖЕН У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ: На Косово и Метохији наставља се Муратова тиранија

0
kfor kosmet

Фотографија преузета са веб портала Kurir.rs

Сада у њој не учествују само Мурат, већ и НАТО, ЕУ и САД. Ово што се сада дешава је наставак нацистичке политике Немачке, јер је исте потезе повлачио и Хитлер кроз осамостаљење Косова и укључењем Косова и Метохије у „велику Албанију“.Подсетимо се и речи нацистичког генерала Еберхада,који је, 1941, у Косовској Митровици, обраћајући се Шиптарима изговорио ону познату и безпоговорну реченицу:

„Срби су ван закона. Обећавам да ће после рата Косово и Метохија бити прикључени Албанији“.

Не треба заборавити да је Ханс-Дитрих Геншер, један од кумова рата на простору бивше Југославије, био и један од војника фашистичке Немачке у Другом светском рату.

Данас између Косова и Метохије и Албаније готово да и нема границе и само је питање времена када ће се те две територије спојити. Отимају нам Косово и Метохију са преко 1300 цркава и манастира. Отимају га они што Бога не познају. Они којима је Бог постао новац. Желе мом малом праведном, истинитољубивом, пркосном и Богољубивом народу, историју и културу да отму. Зомбија од њега да направе да не би више био поносан на своју славну прошлост.

Нацизам није поражен у Другом светском рату, поражен је Вермахт, накратко је поражена држава Немачка али је идеологија нацизма преживела. Данас се “Четврти Рајх” организује на истим принципима корпоративне државе каква је била нацистичка Немачка, с том разликом што је нови корпоративни пројект префињенији, не носе се више црне униформе и кукасти крстови.

Данас је приступ окренут прво економском потчињавању света, а оружана сила користи се само против непослушних држава и народа. Крајњи циљ је исти: поробљавање земаља, ако може и читавих континената и пљачка њихових ресурса.

Украјински догађаји очигледан су пример с ким ми то имамо посла.Онај ко још увек не зна да насиље у Украјини воде оне снаге које инспирацију налазе у фашистичкој прошлост региона заиста је необавештен човек, а онај коме није јасно да је Украјина данас, и себи и свету, оно раскршће какво је била Пољска 1939, односно место где ће Четврти Рајх отворено кренути тамо где је стао Трећи, не види добро ни прошлост ни будућност.

Русија и Србија су данас последњи бедем Света пред силама зла!..

Извор: The Balkans Chronicles