Прочитај ми чланак

МАРКО ЈАКШИЋ: Србима са Космета једино може да помогне Бог и Русија, сви су нас остали издали!

0
Фотографија пренета са портала Курир.рс

Фографија пренета са портала Курир.рс

Данас има две трећине мање Срба на Космету неголи пре НАТО агресије и нажалост исељавање се наставља. За разлику од пре тридесет година, када су Срби са Космета могли да дођу у Београд и потраже спас,  данас је то немогуће, пошто нас се одрекла и наша држава – за званичан Београд, Срби на Космету су иностранство, каже у екслузивној изјави за Србин.инфо бивши народни посланик и лидер косметских Срба Марко Јакшић.

–  Сви су против косметских Срба. И званични Београд, Брисел, Вашингтон и Приштина. Када су Срби пре 30 година долазили у Београд да укажу на свој обесправљени положај на Космету, њих су примиле и чуле тадашње власти у престоници. Нажалост данас им је званична, матична српска држава ставила нож у леђа па се поставља питање шта би ми, Срби са Космета, уопште тражили у Београду, каже Марко Јакшић за наш портал и наставља:

– Београд је нас косметске Србе продао за џабе; продао због наводне европске приче; продао пре свега Томислав Николић, Ивица Дачић и Александар Вучић због сопственог доласка на власти. Значи, цена њиховог доласка на власти јесте продаја Косова и Метохије.

А ко онда једино може да помогне Србима на Космету?

Нама Србима на Космету једино може да помогне Бог и Русија; и нико више, закључује за Србин.инфо лидер Косметских Срба Марко Јакшић.

Извор: Србин.инфо – Дејан Петар Златановић