Прочитај ми чланак

Ускршња акција фондације Осмех на дар

0

osmeh_na_dar_big

„Осмех на дар“, прва студентска хуманитарна фондација, организује пету  Ускршњу акцију прикупљања помоћи за угрожену децу.

У оквиру акције, која ће трајати од 06.04. до 09.04. на Правном факултету,  активисти  ће  дежурати у холу факултета од 12 до 16 часова, а заинтересоване људе добре воље очекујемо да својим скромним доприносима помогну ову акцију.

Студенти ће прикупљати  материјалну помоћ (у виду ускршњег прибора, новог наставног материјала, слаткиша, грицкалица, нових  играчака), за институције које брину о сиромашној и деци с инвалидитетом.

Установе које ћемо ове године посетити су:
–       „Завод за психофизиолошке поремећаје и говорну патологију, професор доктор Цветко Брајовић“ – стационар у Липовици;
–       Центар за интеграцију младих.

Дружење са малишанима из домова ће бити одржано 09.04.2014. године.

Основни циљ акције је улепшавање ускршњих празника малишанима којима је то потребно (пре свега у београдским домовима за незбринуту децу, децу без родитељског старања и децу ометену у развоју).

За више информација о нама, посетите сајт www.osmehnadar.org.

Подршка медија је од великог значаја за нашу акцију и верујемо да ћете препознати важност наше идеје и испратити је на најбољи могући начин.

Ускршња акција_3

(Србин.инфо)