• Почетна
  • СВЕТ
  • АМЕРИЧКИ ПОЛИТИКОЛОГ: Француска и Немачка су најзад схватиле да су САД изгубиле разум
Прочитај ми чланак

АМЕРИЧКИ ПОЛИТИКОЛОГ: Француска и Немачка су најзад схватиле да су САД изгубиле разум

0

jenki iАмерички политички аналитичар Пол Крејг Робертс сматра да „фанатична антируска милитаризована пропаганда Вашингтона“, која је преплавила насловне стране водећих запдних медија, представља реалну претњу за цео свет.

У САД „губе разум“ и то су најзад схватиле Француска и Немачка, које се сада свим силама труде да избегну рат, пише политиколог у листу „The American Free Press“, а преноси „RT Russian“.
Више о руско-америчким односима

Над мирним америчким градовима надвила се опасност, али не нека опасност која долази однекуд издалека, него опасност из Беле куће, у којој се из све снаге баве демонизацијом Русије и њеног руководства.

„Чињеница да невероватна лаж може да долази од највиших званичника без икаквих доказа и гриже савести требало би да нас смртно уплаши. Сведоци смо апсолутног неуважавања истине и људског живота од стране највиших чланова америчке администрације и медија“, пише Робертс.

Према мишљењу овог политиколога, америчка пропаганда коју шире светски медији је „најнеодговорнији поступак у историји човечанства“.

Чланак преузет уз одобрење РУСКЕ РЕЧИ