Прочитај ми чланак

ЉУБАВ СРБИНА И АЛБАНКЕ: Сестру отели, зету прете смрћу

0

Arneli i Aleksandru ne daju da se vole rozaje_620x0

Нови, тежак инцидент у Рожајама са примесама национализма. Породица Арнеле Куч никако да остави на миру њеног супруга Александра Булатовића, кога умало није линчовала група младића.

Љубавна веза младе Албанке Арнеле Куч и Александра Булатовића из Беле Цркве, која је потом крунисана браком, недалеко од Чачка, где су двоје младих побегли од разјарене Арнелине родбине, помирење двају породица и рођење детета нису били довољни да двоје младих буде остављени на миру.

Напротив, како тврде Булатовићи, родбина је отела Арнелу, а пре два дана, на платоу испред суда, омиљеном месту Рожајаца за „намиривање рачуна“, Александра и његовог оца Милована Булатовића (59) умало да није линчовала група младића.

ПОРОДИЦА КУЧ СВЕ НЕГИРА

– Ништа од тога што причају Булатовићи није тачно. Моја сестра је отета, дала је такву изјаву и у полицији у четвртак вече. Булатовићи су је малтретирали, због тога је и отишла – каже за „Новости“ Берси Куч, који тврди да ће се Арнела огласити и у новинама.

Булатовићи су излазили из суда, где је Александар поднео захтев за развод брака од Арнеле, после њене отмице, коју је осмислина њена породица.

– На суду смо тражили да се појави Арнела и да изјаву, али ње није било. Кад смо изашли и кренули према колима, група младића нас је засула псовкама националистичке садржине. Помињане су мајке српске и четничке, уз много ужасних увреда. Претило се и ликвидацијом мом сину, после чега сам због стреса завршио код лекара – прича старији Булатовић, Милован, који је међу нападачима препознао браћу Бериса и Џениса Куча, синове полицајца Неџада, као и њиховог блиског рођака Алмина.

– Све смо пријавили полицији, а она је привела те хулигане. Сматрам да је ово наместио полицајац Неџад Куч, Арнелин стриц.

Милован тврди да су Булатовићи постали мета породице Куч, кад су Арнела и Александар, због страха за своје животе, побегли код његове сестре у околину Чачка.

– Захтев за развод брака сам поднео само да би Арнела на суду казала да ли жели да живи са мном или не. Прихватам све њене жеље – каже Александар, коме је гневна тазбина на превару одвела жену, а потом му запретила убиством.

(Вечерње новости)