Прочитај ми чланак

Не заборави Србине, НАТО злочине!

0

nato necu

У уторак 24. марта са почетком у 19 часова испред старог Генералштаба, срушеног у НАТО бомбардовању 1999. године одржаће се одавање почасти настрадалим у НАТО бомбардовању 1999. године под називом     “НЕ ЗАБОРАВИ СРБИНЕ, НАТО ЗЛОЧИНЕ” скуп организују родољубива омладина и србски навијачи.

Решили смо да поново изађемо на улицу и покажемо да нисмо заборавили склоништа,колоне избеглица, рушевине и страдале сународнике у бомбардовању од стране оних који се данас представљају као наши “пријатељи” који желе да нас интегришу у своје редове.  

Посебно смо забринути што се врши велики притисак да Србија постане члан НАТО пакта. Поред тога што су нам децу убијали пре 16 година, уласком у НАТО би постали непријатељ Руске Федерације што нам се никада у историји није десило. Руси су наши вековни пријатељи и да није било њих 1914те данас можда и не би постојали.Изјавио је један од организатора скупа Дамњан Кнежевић и додао да ћемо подржати скуп Српске Радикалне Странке као што смо подржали  Двери 21.марта.Време је да се србски родољуби уједине бар око очувања Косова и Метохије,против уласка Србије у ЕУ и Нато пакта.Питање је како званичници влада имају образа да обележавају дан почетка бомбардовања и да ли ће у 19.50 довести Тонија Блера да отвори њихову “комеморативну свечаност”.

Овако је изгледао скуп родољубиве омладине и србских навијача 17.3 2015. “ПОВОРКА СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ПОГРОМА 17.марта 2004.године на Косову и Метохији.

(Србин.инфо)