Прочитај ми чланак

ШЕТЊА СЕЋАЊА НА 11 ГОДИНА ПОГРОМА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ –„Србине, не заборави“(Фото галерија)

0

 

ispred hrama

У уторак, 17. марта 2015. године, Родољубива омладина и српски навијачи, уз подршку грађана, одржали су шетњу сећања од Трга Републике до Храма Светог Саве, под паролом „Србине, не заборави“, а повод је 11 година од погрома над косовским Србима. Организовали су се путем друштвене мреже Фејсбук.

Нема спавања кад су Истина и отаџбина у опасности !

Србија је дужна даноноћно да исповеда Господа Христоса и Православље Његово како нам лукаво подметнути масони у власти не би успели променити колективну свест (како најављују)… А Србија(?)- то је сваки искрени родољуб појединачно! То је једина благословена Православна Србија коју наследисмо у чување!

Стога, ВРЕМЕ ЈЕ обавезе сведочења јер убачени непријатељи на свим пољима лукаво насрћу и подмећу народу своје заразе и замке… чије се препредености најочигледније уочавају на огледалу савести Србије – Окупираном Светом Косову и Метохији…

Србска Стража: Са јучерашње протестне шетње поводом 11. годишњице од 17. мартовског погрома Срба са Косова и Метохије. На протесту су говорили Дамњан Кнежевић, Кристијан Карс и отац Антоније. Потестна шетња је кренула од трга Републике до храма Св. Саве.

(СРБски ФБРепортер, Фото: Србска стража)