Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК: Не дамо земљу странцима, мотке су спремне

0

obican seljak oranice motka
Ово није смешно! Докле тако наопако! Сада се све боље види да је Александар Вучић прошлост.

Вучићев систем се налази у фази распадања и то је сваким даном све видљивије. Премијер је изгубио компас па се ми сељаци питамо да ли он уопште зна за кога ради и против кога ради. Сви непријатељи Србије су му пријатељи, а његове активности су уперене против житеља Србије и на уништавању народа Србије боље ради од било ког окупатора.

Медији су изузетно моћно средство које је премијер узео у своје руке. Толико острвио на свој народ да је заборавио да свако средство има ограничену моћ па и медији.

Видимо да се просветари не могу умирит. Ми обични сељаци их у свему подржавамо из простог разлога што без интелигенције коју они стварају нема напредка ниједном друштву. То што наш А.В. растерује образован кадар по свету отежава нам позицију да лакше размонтирамо погубни систем који је тренутно на власти.

Нама обичним сељацима су стари говорили да ако нешто не знамо да радимо треба да погледамо како то други раде. Нормално је гледати искључиво оне који свој посао обављају квалитетно, а не парлоге.

Кина је држава коју тренутно сви респектују у сваком погледу. Дала нам је кредит за мост преко Дунава и упослила своје раднике као извођаче. Те паре које нам је дала узели су њени људи, а нама је остао мост и дуг. Озбиљна држава води рачуна како да њени житељи зараде новац и никада странце не ставља у први план као ради наш А.В.

До сада се премијер трудио да сакрије да је борац за растурање српске државе па је сваки свој потез правдао да ради за добробит Србије. Сада се види да су странци газде у Србији да је он само њихов А.В.

Свакодневно се показује и доказује како нас понижавају. Бившег бомбардера Србије, доводи за свог саветника! По његовом налогу распродаје природне и економске ресурсе Србије.

Пљувано је на Милошевића па се готово сви његови кадрови преселише код Ђинђића затим код Коштунице,Тадића наравно, сада су и код господина премијера Србије.

Ако је А.В. толики визионар зашто су му главни људи они који су водили и саветовали све претходне режиме? Зашто је и поред остатака претходних режима ухлебио и сопствене пајтосе и фамилију?

У области пољопривреде пљачка се државна имовина на сваком педљу Србије. Нормално, све се то ради уз благонаклоност људи из власти. Немојте се заваравати, посао растакања државне имовине раде у спрези и позиција и опозиција. У пљачки су сви они заједно, једина је разлика у томе коме припада већи, а коме мањи део плена. Сељак је добро уочио намеру да му се растури кућа и мотке су спремне да се брани оно што се бранити мора.

Милион пута је А.В. поновио да је ССП  потписао Ђелић и да је то криминал против Србије. Ниједним својим потезом А.В. није ту криминалну радњу покушао да поправи већ је све чинио да нас уништи и понизи. Наравно нико не може да те понизи као што се сам понизи, па нам није јасно до које границе ће се премијер понижавати за неколико недеља власти. Билжи су му Швабе од свог народа. Шваба ће да обезбеђује храну на српској земљи за Србе и тиме се А.В. поноси. Колико пара и хектара ће поклонити А.В. Шваби да нас боље трује.

На сцени је економски геноцид над сељацима. Уништавају се прави произвођачи млека и свињетине увозом отпада и хране коју страци користе за псе. ПОНИЖАВАЈУЋЕ!

Интерес српских сељака за А.В. који ради за странце не постоји.

Европска унија је рекла да свињско месо из Србије не може да се нађе на њиховом тржишту због тога што се у Србији приликом узгоја стоке користи вакцина против куге која је штетна за здравље људи.

МИ ОБИЧНИ СЕЉАЦИ ЗАХТЕВАМО ДА ДРЖАВА ЗАБРАНИ УВОЗ СВИХ НАМИРНИЦА ЖИВОТИЊСКОГ ПОРЕКЛА ОД ЖИВОТИЊА КОЈЕ СУ ХРАЊЕНЕ ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНОМ ХРАНОМ/сојина сачма, кукуруз и друга ГМО сточна храна. Тим потезом ће држава легално заштитити здравље својих грађана и интерес наше производње.
Код нас је промет ГМО робе па и хране законом забрањен и само ће се поштовати закон.

Сељаци се већ организују, сељачка буна је у току,  бојимо се да је можда већ касно да се А.В. пробуди.

Клечању, пузању и понижавању је дошао крај. Сељаку нису потребни странци да му организују 5 октобар. Ми сељаци знамо да ко са ђаволом тикве сади о главу му се лупају а за нас су ђаволи странци.

Устао је Зајечар али се „Тимочка буна“ не може гушити као некада. Диже се Мачва, просветари не одустају код обичних сељака у целој Србији је велико незадовољство а и радници су изгубили живце.

Сељаци ће бранити оно што се бранити мора, а радници већ дуго размишљају гладним стомацима. Сви нови системи су дошли и живели су на леђима радника и сељака. Терет који нам је натоварио А.В. ће радници и сељаци збацити са леђа. Сви ће кренути да се боре за будућност својих потомака која је угрожена од странаца удружених са системом господина А.В.

У најави се спрема буна и патриотских организација и савеза али без странаца који би да нас боје наранџасто.

ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА, У МРАКУ ЖИВЕЛА, САД СЕ ПРОБУДИ, СЕРБЉЕ РАЗБУДИ!

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.