Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Позивамо патриоте на протест против Владе Србије 21. марта

0

dveri-novi-sad-porodicna-setnja-1336034954-157066

Члан Старешинства Покрета Двери, Владан Глишић, позвао је данас, на конференцији за медије, патриотске странке (ДСС и СРС) и личности да се придруже протесту који ће Двери организовати у суботу, 21.марта ове године, у 13 сати испред Владе Србије у Београду.

Захтев протеста је одлазак режима Александра Вучића и пад његове Владе.

Двери сматрају да је у Србији заведен ауторитарни режим . Владин егоцентрични егзибиционизам погодује непријатељима нашег народа и државе који је из амбасада САД, ЕУ и НАТО гурају у све ненормалније поступке како би са њеним рушњем изазвали хаос у Србији и уништили последње остатке наше суверености.

Зато Двери траже одлазак ове Владе.

Народ је данас социјално-економски уништен пироманским приватизацијама које даље најављују – приватизација ПКБ-а, Телекома, ЕПС-а, продајом наших вода, бања, рудног и природног блага, плодних ораница страницима. Смањење плата и пензија и масовна отпуштања у најави ће довости до економског геноцида (ако Ципрас може да сличну ситуацију у Грчкој зове хуманитарном кризом онда је природно да у ојађеној Србији такве мере изазову економски геноцид).

Послушност ММФ-у и ЕУ је толика да су спремни да спали све што је потребно да би се огрејали на осмеху Ангеле Меркел. Спремани су да поједу будућност свих задужујући будуће генерација сваког секунда 192 евра.

Национално понижење које су нам приредили грљењем са Тонијем Блером и Колиндом Грабар Китаревић је неописиво и само то је разлог да напусте власт у земљи коју је Блер бомбардовао а Колинда помињала без Војводине!

Наш пут је окретање према Русији из практичних разлога националног и социјалног интереса. Само тако, преко Русије стижемо до земаља БРИКС-а (економске будућности човечанства) и излазимо из изолације у коју нас ЕУ гура, само тако излазимо из НАТО-а (њихово конференција у Београду је знак да више нисмо неутрални) и спречавамо да наши младићи иду у рат и гину као део окупационих снага широм света.

Двери међутим упозоравају да и поред тога што захтевамо одлазак Вучићевог режима, и поред тога што ћемо бити на улицама Београда – никада нећемо бити део евромајданског сценарија и нећемо бити савезник са Канвасом, режимом у сенци (Пајтић-Чанак-Ничић) и нећемо правити нови петооктобарски пут Србије у пропаст!

(Двери)