Прочитај ми чланак

ВРЕЛО ПРОЛЕЋЕ: Двери покрећу протесте против Владе Србије!

0

PRISTALICE POKRETA DVERI ISPRED RTS

Бошко Обрадовић, члан старешинства Двери, изјавио је за Србин.инфо да због лоше економске политике Владе Србије Покрет Двери ће организовати крајем марта протест против Владе Србије испред зграде Владе у Београду.

Лидер Двери је констатовао да Влада Србије свакодневно гура Србију у све већу и већу презадуженост према иностраним повериоцима, смањује плате и пензије, не отвара нова радна места, истовремено најављујући распродаја свих преосталих природних и привредних ресурса Србије, који су последња шанса за развој домаће привреде и пољопривреде, и могу донети побољшање животног стандарда грађана.

„Двери се противе овим мерама Владе Србије и траже преиспитивање и промену досадашњег односа према ЕУ, НАТО, ММФ-у и другим страним кредиторима, као и интензивну подршку домаћој привреди”, додао је Обрадовић.

„Позваћемо друге опозиционе странке из патриотске опозиције, као и све незадовољне грађане Србије да нам се придруже на протесту испред зграде Владе Србије крајем марта, највероватније то ће бити у суботу, 21. марта.

Наредних дана обратићемо се јавности овим поводом на посебној конференцији за медије на којој ћемо објавити тачан датум и друге детаље протеста”, на крају је најавио Бошко Обрадовић у име Српског покрета Двери.

(Србин.инфо, фото: Зоран Жестић)