Прочитај ми чланак

ДВЕРИ се у Младеновцу избориле за помоћ породиљама

0

760464-dveri-porodicna-setnja-270913-ras-foto-dusan-milenkovic-0233

На свом заседању у среду 4.марта ове године Скупштина градске општине Младеновац је једногласно донела одлуку о додели новчане помоћи у износу од 10.000,оо динара за свако новорођено дете на територији те општине.

Занимљивост је да је у скупштинску процедуру ова одлука ушла као предлог општинске власти али и повереништва Двери Младеновца.

Двери у Младеновцу нису присутне у Скупштини али су успоставиле значајну и успешну сарадњу са Младеновчанима још у време великих народних протеста против неоснованог отварања Центра за азиланте у селу Мала Врбица у овој општини.

Том приликом су хиљаде Младеновчана протестовале против отварања Центра за азиланте и на челу протеста су били многи функционери локалних политичких странака, представници других шумадијских општина, представник Двери Владан Глишић и председник Градске општине Младеновац Дејан Чокић.

Ово није први пут да одборници Скупштине општине Младеновца подрже предлоге Двери. Овај сазив Скупштине је већ усвојио Декларацију против ГМО коју су пре неку годину предложеле Двери Младеновца.

(Србин.инфо)