Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Вучићу је дражи ратни злочинац, Тони Блер, од Путина!

0

seselj tviter 2d

Пошто због незваничне медијске блокаде већина медија у Србији не преноси саопштења председника СРС, Војислав Шешељ се опет огласио на свом Твитер налогу, критикујући српског премијера Александра Вучића и рад Владе Србије.

Вођа радикала се упитао како то да премијер Вучић успева да од свих ноторних српских непријатеља и ратних злочинаца ствара своје личне пријатеље; те  и у које сврхе то чини.

Он је истакао и да је српски премијер слушао савете радикала не би се усудио да у исту раван ставља српског пријатеља Владимира Путина и ратног злочинца Тонија Блера.

Војислав Шешељ је критиковао такође рад српске владе истакавши да је основни проблем је у томе што Вучићева влада ништа није учинила да заштити домаћу производњу већ да истовремено прави све веће уступке страним пљачкашима, те да домаћа производња се штити добрим системом царина и промишљеном пореском политиком, а не тако што су странци привилеговани и царинама и порезима.

На крају је своје твитовање радикалски вођа завршио са тврдњом да је Србији потребан добар државни итервенционизам у привреди, а не белосветски хохштаплери попут Тони Блера, Строс Кана или Гузенбауера, које српска влада скупо плаћа.

(Србин.инфо, twitter)