Прочитај ми чланак

Гробари вређали Ђоковића (Фото)

0

djokovic na derbiju

Српски тенисери Новак Ђоковић, Виктор Троицки и Ненад Зимоњић су присуствовали кошаркашком вечитом дербију између Партизана и Црвене звезде.

Ђоковић, навијач црвено-белих, и Троицки, којем су у срцу црно-беле боје, посматрају меч заједно уз паркет, док се Зимоњић са сином стационирао у горњем делу дворане.

Навијачи Партизана дочекали су Троицког аплаузима и овацијама, а Ђоковића су сачекали звиждуци и погрдна скандирања: “Плати порез, п..ко ц…..ка“.

Наше тенисере од 6. до 8. марта очекује дуел у Краљеву са Хрватском у првом колу Светске групе Дејвис купа.

Навијам за Звезду, али не мрзим Партизан.

„„Навијам за Партизан у свим другим утакмицама када не игра против Звезде, играо сам за тај клуб, немам ту врсту проблема. Са Виктором се увек шалим, постоји ривалство између нас““, рекао је Ђоковић новинарима у Пиониру.

Он се на изненађење многих појавио на утакмици заједно са Виктором Троицким и својом браћом.

„„Ово је мој први дерби после дуго година, атмосфера је феноменална. Другачије је кад гледате преко телевизије и када уживо присуствујете мечу““, рекао је Ђоковић.

Новинаре је интересовало да прокоментарише квалитет кошарке.

„Нисам стручан да оценим квалитет кошарке, једноставно уживам. Играчи дају све од себе, они су врхунски спортисти и воле свој клуб и то је део спорта. Нико не подржава насиље, за сада је атмосфера сјајна, надам се да ће тако остати““, рекао је Ђоковић.

(Србин.инфо)