• Почетна
  • ВИДЕО
  • РУСИЈА И СРБИЈА последњи бедем света пред силама зла (Видео)
Прочитај ми чланак

РУСИЈА И СРБИЈА последњи бедем света пред силама зла (Видео)

0

Vladimir_Putin_Wallpaper
Свет није схватио да још од агресије на Вијетнам, наравно у име „демократије“, па све до наше несрећне Србије, САД покреће Четврти рајх.

Под плаштом НАТО пакта, Европске Уније и свакаквих других превара као што је ММФ, Група Г8, Уједињене Нације и сличне измишљотине „америчке демократије“- управо су САД изазивале и водиле све ратове у свету. Живимо у свету у којем Вашингтон, Пентагон и Ленгли сваке године изазову барем по један ратни пожар. САД су од краја Другог светског рата до данас војно интервенисале више од 80 пута, а број жртава је постао толико висок да се одавно мери у милионима људских живота.

Сви сукоби у свету, све промене граница, јавно мњење и расположење, ратови и револуције планирају се у Ватикану а извршавају преко Лондона (Сити и Тависток институт) и Вашингтона. Када један Украјинац мрзи Русе, или Хрват Србе, он је заправо програмиран да понавља тачно оне фразе које су тамо смишљене, у Ватикану, где постоји посебна канцеларија за међународне односе још од 18-тог века у којој се планирају сукоби међу народима ради промене граница, посебно граница између католичке и православне Европе. Резултат који желе да постигну је једна црква и једна светска власт!

Руски народ је на својим плећима изнео најтежи терет борбе против Хитлера и необорива је историјска истина да су Руси дали убедљиво највећи допринос у победи нацизама и фашизма. Није Хитлер пао искрцавањем у Нормандији, не, он је заустављен под Москвом, и Стаљинградом, разбијен у великој Курској битки, а на крају докрајчен освајањем Берлина. Русија је изгубила десетине милиона људи у одбрани Европе. За то никада неће добити захвалност Европљана, чак супротно – припрема се ревизија историје где ће бити главни кривац (уз Србију) за почетак Првог светског рата.

Данас, после дивљачког бомбардовања, отимања Космета, распарчавања српског националног корпуса и залагања за потпуни слом српске државности, јединог истинског вековног савезника Русије на Балкану, сведоци смо новог “крсташког похода” Запада на Русију. САД силеџија сада вреба на Русију, младу и богату девојку коју треба пребити и силовати, а онда је и опљачкати и поробити. Само, православна и честита Русија није се примила на амерички мамац, руски народ је одбацио издајнике и сараднике САД и НАТО пакта. Из пакла у који је замало упала, Русија се подигла неуништива као и увек, јер се вратила својим коренима: православљу, патриотизму и поносу!

Тако САД нису успеле да на крајње лукав и „невидљив“ начин срозају Русију и да је поробе уз помоћ Европске Уније или домаћих издајника у Русији. Односи Русије и Србије већ вековима испреплетани до те мере да наша судбина, бар овог часа тако изгледа, опет зависи од – Руса. Ако је пропаст Руске царевине у Великом рату било упозорење за Србију, онда је повратак силне Русије добар знак за Србију.

Кад је у 18. веку Катарина Друга отпочела процес ослобађња Источне Европе од турске владавине, у једном моменту је закључила савез са Аустријом, и обе земље су биле јединствене у мишљењу да је Србија део Европе, а то је значило да су европске земље биле обавезне да обједине своје снаге против Османлијске империје. Међутим, цар Јозеф Други, упркос споразуму, оставио је део Србије Турцима. Београд је више пута прелазио из руке у руку, али се Аустрија на крају повукла иза Дунава, оставила нас на милост и немилост судбини. Тада су се стекли услови за подизање Првог српског устанка 1804, и од тог момента почиње да се развија идеја о историјском, културном и верском јединству два наша народа – српског и руског.

Појава Владимира Путина поново је оживела ту значајну идеју. Ми поново постајемо свесни да нисмо сами на овом свету. Руски председниик Путин до сада је искористио много прилика да светској јавности каже и скрене пажњу на поједине чињенице које се тичу Србије, и то понекад на убедљивији начин од самих званичника из Србије. На пример, поводом друштвено-политичког стања у свету и оног што се очекује у овој години, Путин се осврнуо на понашање САД према малим народима, посебно Србима.

“Онај који себе данас незванично и неоправдано назива господаром света морао би да зна да нити је заиста најјачи нити му тренутна позиција даје за право да угњетава друге народе, државе и вере. Сведоци смо да је једном народу са Балкана територија распарчана од стране тих великих сила, а да се тај народ и даље сматра џелатом, а не жртвом, кривцем а не оштећеним. Томе се мора рећи доста“ – рекао је Путин јасно алудирајући на Србију и Србе.

САД које су симбол Содоме и Гоморе овог новог света, желе да у Европи прошире сав свој неморал и да нама донесу Дивљи Запад у наше земље и домове. Дрога, криминал, серијске убице и педофили, проституција и трговина људима и органима – неморал и простаклук сваке врсте, то су „вредности“ САД и „западне“ цивилизације.

Док смо били заузети ногометом и сексом, урадили су то што су урадили. Русија је, кроз историју, била пријатељ и савезник српског народа. Била би то и данас кад би имала са ким да сарађује. Али данас нема ниједне политичке опције у Србији која се залаже за безрезервно савезништво са Русијом. Док Србијом марширају СС Ханџар дивизије, албански терорити и страни агенти који промовишу сепаратизам у Војводини, српска власт понавља како је посвећена миру и стабилности. Да је на такав начин Србија пре сто година била „посвећена миру“, нестала би. 

Православној земљи, нема опстанка без Русије .Владимир Путин је данас једина нада да Европа избегне неминовну катастрофу у коју срља управо захваљујући „Содоми и Гомори“ коју, по англоамеричком диктату, пропагирају европске „прогресивне снаге“, залажући се за стварање ултралибералног друштва, где је све дозвољено, а кроз општи хаос и анархију, на мала врата уводи се најцрња диктатура икада забележена у историји људског рода. Рат против Срба и Русије није више само војни сукоб. То је битка између добра и зла, између цивилизације и варварства. Русији се сада даје још једна историјска прилика да трасира и изгради праведнију судбину човечанства. Ако Русија издржи, свет ће бити другачији, кудикамо бољи и праведнији. И што је најважније – у њему ће бити нас.

Православни народ напале су у двадесетом веку две најмраћније организације света, две интернационале: црна – ватиканска интернационала, и црвена – комунистићка интернационала – Коминтерна, настала у Москви 1919.године, а корени јој потићу из Ватикана. Те две авети, та два осведочена зла, две крупне пошасти и у основи две злочиначке идеологије – довеле су поткарај двадесетог века, српски и руски православни народ не само на ивицу материјалне беде, него су их економски упропастиле за цели један век, а можда и дуже. Оне су оба ова јуначка и достојанствена народа са најстаријим државама у свету, са најсветлијим традицијама, историјом, културом и цивилизацијом, довеле на ивицу биолошког опстанка, над понор, до истребљења и нестанка са лица земље.

Читав двадесети век политику римокатоличког Запада према православним Србима карактерише геноцидна политика до истребљења .Како нас Американци, Немци, Енглези, Ватикан и остали западни антихристи виде као „мале Русе“ без обзира на увлакаћку политику појединих политичара на власти, њихова једина жеља остаје иста: уништити Србе и Србију заувек.

Ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци!

Православни хришћанин са својом хришћанском самосвешћу, највећа је препрека сатанистичком глобализму, јер верујући православни хришћанин своју вољу у потпуности подређује само вољи Господњој и он никада неће бити играчка у рукама западних глобалиста. Русија је данас једина преостала препрека на њиховом путу ка успостављању власти над целим светом.

Зато је главни циљ Новог светског поретка уништење православља. Чување Православља, вере “Свете Русије” и “Небеске Србије” – једина је могућност спасења наших држава.

(The Balkans Chronicles)