Прочитај ми чланак

ТОНИ БЛЕР ОБУЧАВА ВЛАДУ СРБИЈЕ: У медијима створите антируску хистерију

0

srpski mediji toni bler vucic anti ruska histerija
Само неколико дана после топлог пријема Тонија Блера у Влади Србије, постало је јасно које су најважније лекције његовог предавања Александру Вучићу и осталим властодршцима лојалним Западу.

Како „Србин инфо” сазнаје један од приоритетних задатака за власт у Београду је стварање антируске хистерије у јавности, пласирање медијских текстова против Владимира Путина и спиновање како Србија нема другог избора до наставка пута ка ЕУ, ивођења санкција Москви и чланства у НАТО.

По свему судећи, насловне стране дневних новина током ове седмице су само најава појачане антируске пропаганде у Србији. Најпре је (немачки) дневни лист „Блиц” најављивао да се Србија дефинитивно окреће Западу, да је Вучић поручио „њет” Путину, а све упарено са причама о покушају руских тајних служби и огромних притисака из Москве да у Србији сачувају какав-такав утицај.

Додуше, Ивица Дачић је у Њујорку, као и свака добра пудлица, махао репићем пред Џоном Керијем и потврдио да Србију занима само Запад, а никако Русија и неки „фантомски” Евроазијски блок.

Корак даље је отишао још један таблоид „Курир” (под директним утицајем дела домаће службе ДБ лојалном западним агентурама), који је на насловној страни објавио да „Владимир Путин Србији спрема украјински сценарио”! Активирани су и све невладине организације из НАТО кухиње да у глас „грачу” против председника Русије.

Ако неко Србији и спрема украјински сценарио, то је свакако она иста екипа који је крваву режију спровела и у самој Украјини. Долазак у Београд једног од експонената ове паклене дружине Тонија Блера (против кога је СР Југославија подигла оптужницу због бобмардовања наше земље), само је први корак у намери да се угуши Русија у Србима.

Више нема дилеме да Балкан постаје поново мета Запада, јер се плаши да руски утицај освоји целу југоисточну Европу. Отуда и гурање на силу Црне Горе у НАТО, али и предстојећи покушаји да скину „недемократски” режим у Македонији, преко које би требало да иде нови руски гасовод.

(Србин инфо – Алексеј Димитријевић)