Прочитај ми чланак

Срби поново серијски негативци у америчким серијама

0

161899111554eef4fe63c05422708617_orig

Нова епизода серије НЦИС која прати измишљени тим специјалних агената америчке полиције у последњој епизоди државне агенте из Србије представила је као главне негативце.

Тим из серије покушава да открије како је једна од пронађених жртава дошла до лажног идентитета који је повезује са главним ликом специјалним агентом Леројом Гибсом.

Главни траг су два тела мушкараца, од којих једно има “српску тетоважу”. Њихова наводна имена у документима заправо су псеудоними које су агенти НЦИС користили у мисијама пре 20 година.

Случај се расветљава када жена, која је у прошлости стварала све лажне идентитете агената, признала Гибсу да се после пензионисања удружила са Србима. Она је двојици агената из Србије помогла да украду тајне податке из НЦИС.

Испоставља се да се Србима толико допао живот у Америци, да су морали да узму лажне идентитете. Међутим, на послетку су убијени јер је централа из Србије сматрала да су постали издајници своје земље.

Занимљиво је да се недавно председник Србије Томислав Николић појавио у последњој епизоди криминалистичке серије “Брооклyн Нине-Нине”. Такође, Александар Вучић се спомиње у једној од епизода серије „Лош судија“.

Б92