Прочитај ми чланак

Погледајте како цео свет исмeјава Србију због Тонија Блера (ВИДЕО)

0

RT
Да, овај Тони Блер: “Ми не бомбардујемо Србију да бисмо освојили нове територије, већ из хуманитарних разлога“, ће бити саветник српског премијера Александра Вучића!

Да, он увек ради у интересу грађана, као што је то био случај у Ираку. И не ради се о новцу, иако Тони Блер годишње инкасира десетине милиона долара саветујући разне “владе”, говори у уводу овог видео прилога водитељка „ Russia Today, која је у студију, путем видео линка, имала и саговорнике од којих је тражила да покушају одговорити на питање – зашто би премијер Србије ангажовао Тонија Блера за саветника?

Први саговорник, Вишеслав Симић каже:

Мислим да је ово још један у низу покушаја политичког самоубистава Александра Вучића, и искрено се надам се да ће овај пут и успети. Дакле једини могући и логичан закључак је да је Влада Србије марионетска влада, која мора да ради оно што јој западни налогодавци, конкретно Вашингтон и Лондон кажу да уради!

У Србији имамо два проблема: 1. Немамо на политичкој сцени вођу који није упрљао руке рукујући се са представницима НАТО или Амбасада САД и ЕУ, они су сви уцењени.

Други саговорник, Џон Боснић истиче:

Питање које треба поставити је: Да ли је ово Тони Блер који жели до краја да нас уништи или то Тони Блер који је дошао да покупи оно што је остало од ратног плена?

На жалост не могу да направим нити једну паралелу са овим преседаном, мислим да се такво нешто никада није десило у модерној историји! Даље ако се сетимо књиге коју је постписао Александар Вучић “Енглески педерски испрдак Тони Блер” није ми јасно како премијер Србије мисли да сарађује са својим саветником?

dddddddddddddddddddddddd
Не могу ни да замислим какав је притисак извршен на Вучића да пристане на тако нешто. Мислим да је одавно сазрело време за промене, влади Србије ово није први такав гаф. Прошле године иста та влада је ангажовала саветника из Аустрије, и то на стогодишњицу од напада те земље на суверену Србију чиме су започели Први свјетски рат. Затим су за саветника ангажовали челника Међународног монетарног фонда и Светске банке, који је био оптужен за силовање!

Мислим да је ово последњи корак у дискредитацији Александра Вучића пре него га помере у страну и замене неком новом марионетом. Његови господари из иностранства су изгледа одлучили да га замене јер то вам је начин како се управља “марионетским владама”.

ЦЕЛИ СВЕТ У ЧУДУ

За читаоце „Моје Херцеговине“ издвојили смо један коментар са Твитер профила телевизије „Руссиа Тодаy“, а он гласи:

“Једини разлог да Тони Блер оде у Београд би требао бити да одговара пред судом за злочине против Србије“ каже Маркус Пападопулос, политички аналитичар и коментатор за Енглески часопис “Прво Политика” иначе историчар, карате инструктор, коментатор.

Такође издвајамо и три коментара са Фејсбук профила телевизије „Руссиа Тодаy“, у којима пише:

„Није ми јасно како Србија може то себи да дозволи!? Па још нису ни изградили оно што је НАТО порушио!“ написо је аутор са потписом Марк Чиа

“99% Срба има изразито негативан став о овом човеку јер је Србија бомбардована због његових лажи!” написао је коментатор Славиша Васиљевић

“Ова изјава не може бити блесавија од оне да је Тони Блер именован на мировним преговорима на Блиском Истоку” прокоментарисо је коментатор Клајв Кинг

Погледајте комплетан прилог телевизије “Руссиа Тодаy”, који је на енглеском језику.

(Mojahercegovina.com)