Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК: Вучић је прошлост али то он не види

0

vucic-i-seik  Šeik iz Dubaija da bude Ministar poljoprivrede

У једном од претходних обраћања ја кao обичан сељак констатовао сam да је Србија на Титанику који је уместо у ледени брег ударила у Вучића. Моја констатација је у потпуности тачна, а како време одмиче то се потврђује, размера катастрофе се све више и више повећава.Што се пре решимо ове пошасти мање ће штете бити по Србију.

Док се Шиптари и Хрвати наоружавају наш Премијер, који је умислио да је главнији од Свевишњег, распродаје наоружање. Јасно нам је да он наставља континуитет разбуцавања Србије. Војску, која у народу има највеће поверење, почео je да уништава Тадић, па Шутановац, те то сада ради и Вучић. Јасно нам је да се то ради у континуитету и да се ту керамичар ништа не пита.

Раније смо ми обични сељаци мислили да Вучић то ради из незнања. Плашили смо се да се Вучић не осили, и баш нас је то снашло. Сада по последњим потезима нашег „величанственог“ видимо да он ради за добробит искључиво своје породице и за свој лични интерес,  па питамо се када ће на продају стићи и живо српско месо.

Знамо добро да му је брат постао ортак са краљем шећера. Нормално је да се његов брат дружи са краљевима, а не са обичним сељацима. Велики брат је краљу и и свом брату наменио тридесетак хиљада хектара ораница у Кули и околини под изговором да ће то радити Арапи. Замислите заблуде! Господин Вучић изјављује да његов велики пријатељ из Арапских Емирата жели да улаже у Србију. Колико је тим речима девалвиран појам пријатељ. Да ли Вучић уопште зна шта значи реч пријатељ и да ли Вучић има пријатеље. Вучићу су сви српски непријатељи наједном постали пријатељи.

Ја обичан сељак не знам одакле да почнем када видим да чега год се премијер лати све упропасти. Слепо нас води у Европску Унију која је крематоријум за српску привреду, пољопривреду и економију уопште. Свако ко изгуби аргументе он се дере када прича, стално прича о поштењу као што се у поштење куну они који не знају шта значи та реч у стварности.

Прошле године је у Србију увезено преко 3.500 вагона свињског отпадног меса са Запада. Оно месо које на Западу користе по кафилеријама код нас завршава на столу. Да ли то желе наши увозници да нас поистовете са псима. Морам да их подсетим да су на Западу пси заштићене животиње. У нашој држави једино Срби нису заштићени. Заштићени су педери, лезбејке, националне мањине, разне невладине организације, разне мањинске групе, па чак и пси .Странци су у предности у Србији у односу на Србе, све је у Србији заштићено осим Срба и од Срба.

Увозом овог месног отпада се уништава српски сељак. Уништава се српско сточарство, а намеће се немачки „ТЕНИС“. Колики ли ће рекет пасти за 50.000 хектара колико ће добити Тенис. Лепо се слаже рекет и тенис. Па стварно овај народ и не треба да једе здраво свињско месо, треба да се наставе експерименте над људима који су започети у Аушвицу и другим логорима, јер  ми смо за то погодан народ.

Предају Косова и Метохије и велеиздају проглашавамо победом. Како то да Шиптари нису били гладни од 1999 године до данас. Како су одједном сви Шиптари огладнели за кратко време. Сви Шиптари су на један знак кренули ка Европској Унији. Да ли је и то координирано из једног центра. Да ли је то припрема за завршни ударац Србији у отимању Космета. Исувише је очигледно да толика маса Шиптара постане /гладана/ незадовољна, а срећна је била у претходних петнаест година. Незадовољство које се изражава тако масовно је координирано из једног центра и то ми обични сељаци видимо, само се наш властодржац прави слеп па се питамо да ли и он учествује у координацији активности против нас.

Конплетан буџет Министарства Пољопривреде усмерен је ка тајкунима који су премијеру најмилији. Пет тајкуна заједно добијају више субвенција од свих пољопривредника заједно. Средства из ИПАРД фондова се комплетно спремају за тајкуне и за „бату“. Та средства стижу 2016 године и они који имају превише добиће све, а за мале ту нема ништа. Спремају се подзаконска акта која ће елиминисати мала газдинства и мале привреднике. Толико о искреној борби за мала исредња газдинства и мала и средња предузећа.

Најодвратније делује продаја Смедеревске железаре. Вучић се погађа са Америчким Есмархом колико пара да им Вучић да да би купили жељезару. Потом још колико радних места пута десет хиљада ЕУР-а без икакве обавезе за страног партнера. Бојимо се само да ли ће Американцима жељезара бити интересантна само онолико колико је потребно да нам претопе тенкове и остало оружје. Тако голоруке да нас препусте добрим комшијама да нас наше добре комшије збришу са лица земље за сва времена.

ЛАЖ, СВЕ ЈЕ БИЛО ЛАЖ

Најављена је и продаја Телекома. Таква идеја нема никакве везе са разумом који треба да поседује озбиљан државник .Од пара од продаје Телекома ћемо намирити само камате на дугове неко време, а продаћемо најпрофитабилнију фирму у Србији. Само НЕДОБРОНАМЕРНИ човек може да се дичи изјавом да је у Телекому двоструко већи број запослених од потребног броја. Да ли је то борац за радна места. Чињеница је да Телеком исплаћује плате доприносе и порезе на зараде за све запослене и остварује незавидни профит. Наш премијер се бори да профитабилну фирму прода да држава остане без зараде коју ствара Телеком и успут да се отпусти половина запослених у Телекому делује неразумно.

Продаја Телекома се може третирати као велеиздаја српских интереса из више разлога. Први разлог је Телеком има у власништву телекомуникације у Републици Српској као и у Црној Гори. На тај начин се српство може повезивати како економски тако и комуникацијама. Продати нашим вековним епријатељима све телекомуникације и омогућити странцима да могу да контролишу комплетну комуникацију ионако разорене Војске Србије може да уради само највећи државни непријатељ.Строго треба казнити само идеју да се прода Телеком, а за чин такве радње треба увести смртну казну.

У најави је и продаја ЕПС-а који треба да гарантује енергетску стабилност државе.Па и тај потез може да повуче само изузетно злонамерна особа. Да ли опет држава треба да проследи половину па и више запослених у ЕПС-у на улицу . Треба ли да нам тамо неки странац или још горе домаћи издајник /а има их пуно/ искључи комуникације и струју војсци и полицији па да нам набрзину поставе у сред Србије нови ЈАСЕНОВАЦ.

ВУЧИЋ МИСЛИ ДА ЋЕМО РЕЋИ ОПРОСТИТЕ ВУЧИЋУ ОН НЕЗНА ШТА РАДИ . Ми обични сељаци знамо да Вучић свесно растаче Србију и удружује се са свим нашим непријатељима .Питамо Вучића шта ће да тражи на инагурацију новог поглавника у Загребу .Зар тај нови поглавник није јасно показао непријатељске ставове према Србији. Није ли нови поглавник Војводину већ одвојио од Србије. Питамо Вучића да ли можда иде у Загреб да преговара пошто ће нас продати и коју ће корист он лично извући из свега тога.

КАО ШТО МНОГЕ СТВАРИ НЕ ВИДИ, НЕ ВИДИ НИ СЕЉАЧКУ БУНУ КОЈА МУ ЈЕ СКОРО НА ВРАТИМА.

ВУЧИЋ ЈЕ ПРОШЛОСТ АЛИ ЈОШ НИЈЕ СВЕСТАН ТОГА.

ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА У МРАКУ ЛЕЖАЛА САД СЕ ПРОБУДИ, СЕРБЉЕ РАЗБУДИ.

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.