Прочитај ми чланак

КРАСИЋ ПОРУЧИО: Нећу Турцима опростити ни динара

0

milos-krasic-na-treningu

Ако не пронађем клуб у Русији тренираћу са омладинцима Фенера, нећу да оставим 3,45 милиона евра, поручио бивши репрезентативац.

Милош Красић одлучио је да остане у Фенербахчеу до краја уговора који истиче 30. јуна 2016. године.

Бивши репрезентативац Србије са менаџером Дејаном Јоксимовићем преговарао је протеклих дана са челницима турског клуба. До договора ипак није дошло. Није тајна да Милош Красић (30) жели да напусти Фенербахче, али не под уцењивачким условима које предлажу Турци. Док управа Фенера не попусти Красић је спреман да тренира са омладинцима.

Да подсетимо, Красић има годишњу плату у висини од 2,3 милиона евра. Уколико не попусте, челници Фенербахчеа мораће Србину до лета следеће године да редовно исплаћују 3.450.000 евра.

„Нећу да одустанем од новца који ми припада. Желим да играм, међутим, још нисам пронашао клуб који ми одговара. Гледам утакмице Фенербахчеа преко ТВ и верујем да ће моји саиграчи на крају сезоне бити шампиони. Можда челници желе да се изнервирам и покупим папире, али се то неће десити“, рекао је Красић за руске медије.

За Красића су ове зиме били заинтересовани клубови из Саудијске Арабије и Кине, али је он желео да се врати у Русију. Одбио је понуду Спартака из Москве надајући се да ће га контактирати његов бивши клуб ЦСКА, али се то није десило.

„Прелазни рок у Русији траје до 28. јануара. Надам се да бих до тада могао да нађем клуб. У Русији сам био најсрећнији. Мој менаџер Дејан Јоксимовић брине о томе. Могу само да кажем да ми је потребно десет дана да будем у такмичарској форми. Квалитет нисам изгубио“, поручио је Красић.

(Kurir)