Прочитај ми чланак

НАПАДНУТ ВОЗАЧ ГСП-а, група младића малтретирала путнике

0

napadnut-vozac-gsp-1-620x350

Саобраћајни синдикат ГСП саопштио је да је током ноћи нападнут возач градског саобраћајног предузећа на линији 704, као и да је група младића малтретирала путнике на линији 706.

Напад на возача Р.К. десио се нешто пре поноћи, а нападу је претходила саобраћајна незгода.

– Нападу је претходила саобраћајна незгода. Путничко возило је сустигло аутобус, а после тога неколико НН лица напало је и ударило возача – наводи Александар Јокић, председник Саобраћајног синдиката.

Други инцидент десио се на Зеленом венцу где је око пет часова ујутру група пијаних младића малтретирала путнике аутобуса који је саобраћао на линији 706.

– Јутрос око пет сати група младих у видно алкохолисаном стању малтретирала је путнике у аутобусу. Један из те групе је на Зеленом венцу покушао да покрене аутобус тако што је сео за управљач, али у томе није успео – рекао је Јокић, наводи се у саопштењу.

Аутобус је затим кренуо ка Батајници, а када их је возач Владимир М. упозорио да престану са агресивним понашањем, насрнули су на њега, пише у саопштењу.

– Увиђаји полиције у оба случаја су обављени – наводи Јокић и додаје да је ово трећи напад на возаче ГСП у последњих седам дана.

У саопштењу се подсећа и да је пре седам дана брутално претучен возач аутобуса у блоку 44 на линији 45, а да починиоци још нису идентификовани.

Из синдиката упозоравају да је неопходно предузети нешто како би се заштитило саобраћајно особље.

(Бета, фото: Телеграф)