Прочитај ми чланак

СРБИЈА – ЦРНА ХРОНИКА: Пронађен арсенал оружја у возу; Турчин тешко рањен

0
Фото: Јарослав Пап

Фото: Јарослав Пап

Полиција је ванредним претресом у Нишу у међународном возу број 292 Софија – Београд, пронашла у систему за грејање арсенал оружја и муниције.

Полиција је пронашла 19 пиштоља „Екол“, калибра 9 милиметара, четири револвера „Екол“, калибра 9 мимилематара и 500 метака, пише „Блиц“.

Оружје и муниција је било изузетно сакривено, а откривено је на основу анонимне дојаве.

БГ: Tешко рањен Турчин

У пуцњави у београдском клубу „Пластик“ рано јутрос је рањен турски држављанин (26),саопштено је из МУП-а. Младић из Турске је задобио тешке телесне повреде.

Он је оперисан и његово постоперативно стање је стабилно.

Портпарол Клиничког центра Србије Александра Берић рекла је Танјугу да је пацијент оперисан и да се налази на интензивној нези.

Он је задобио тешке повреде из ватреног оружја, а постоперативно стање му је стабилно, рекла је Берић.

Како је речено у Ургентном центру, реч је о прострелној рани, а повређени су му десна половина грудног коша и стомак.

Министри унутрашњих послова и здравља, Небојша Стефановић и Златибор Лончар и амбасадор Турске у Србији Мехмет Кемал Бозај посетиће данас турског држављанина који је рањен у пуцњави у београдском клубу „Пластик“, сазнаје Танјуг.

Инцидент се догодио око пола три када је обезбеђене тог клуба, који се налази на углу Далматинске и Таковске, избацило три госта који су затим из возила у покрету пуцали на обезбеђење и том приликом је један од метака пробио дрвена врата и нанео тешку телесну повреду турском држављанину који се налазио у клубу испред дела за гардеробу, навели су у МУП-у.

Како је речено, он је пребачен у београдски Ургентни центар.

Увиђај је у току и полиција ради на расветљавању овог случаја и проналаску починиоца.

(Блиц, Танјуг)