Прочитај ми чланак

ОВАКО ХРВАТИ РЕКЛАМИРАЈУ БЕОГРАД: Путујте у Србију, тамо је силиконска долина

0

Pijanstvo

Све већи број туристичких агенција из Хрватске у своју понуду уводи и викенд у Београду, у оквиру које се могу посетити неки од најпознатијих ноћних клубова у српској престоници и Скадарлија, нуди се и обилна храна, као и могућност посете познатих сплавова. Бројке говоре да нашу земљу посећује више од 50.000 хрватских туриста, као и да се оствари 100.000 ноћења на годишњем нивоу.

Тако агенција “Куна путовања” нуди викенд у Београду за нешто мање од 60 евра, уз могућност плаћања у две рате.

– Кроз свако путовање настојимо спојити нове људе, па тако ћемо и на овоме, будите део доброг друштва и нових дружења уз велики град Београд. Свакако га треба погледати уз стручног водича, и видети знаменитости које га красе. Наш водич је спреман, јер има велики Београд у малом прсту – стоји у понуди ове агенције.

Викенд обухвата разгледање и популарних дестинација за ноћни провод.

trubaci

– Ту је још и силиконска долина, гдје су скупи аутомобили, лепе жене, богати мушкарци и маркирана одећа. Свако зна да ли ће или неће тамо ићи. Али свакако можемо мало прошетати и видети шта се догађа, јер имамо пуно слободног времена да истражимо град и посетимо највеће кафиће преко дана који су пуни живота. Путовање у Београд остаће вам засигурно у сећању, велики је то град којег треба погледати и осетити. У Београд можете ићи са личном картом – наводе из ове агенције.

Веома је занимљиво да се посетиоцима нуди и обилазак Маракане, Куће цвећа и Храма Светог Саве.

12

Подсетимо, у Београд су масовно прво почели да долазе хрватски студенти, који обожавају трубаче, и због којих се праве посебне добродошлице у хотелима у којима одседају, па тамо славља трају до дубоко у ноћ.

(Телеграф)