Прочитај ми чланак

Пуко им филм: Народ напао Комуналну полицију на Мостарској петљи

0

petlja-790x527

Неколико људи незадовољних начином на који су се опходили према средовечној жени гађало је патролу Комуналне полиције данас у 15.10 сати на стајалишту на Мостраској петљи у Београду.

Пошто није имала индетификациона документа код себе, контролори су на груб начин спречавали несрећну жену да напусти мини плато аутобуског стајалишта док не дође патрола Комуналне полиције. Кад су се после пет минута појавили, комуналци су жену угурали у аутомобил. Том приликом су грађани који су чекали превоз у поподневном шпицу прво вербално, а затим и пластичним боцама напали комуналце. 

Сведоци инцидента тврде да је било напето и да се ситуација смирила тек пошто се патрола удаљила с места догађаја, док су контролори ГСП-а, у страху за своју безбедност, пешице, преко пасареле, напустили Мостарску петљу.

Ово је трећи инцидент у последња четири дана у којем су главни актери припадници Комуналне полиције Београда. Грађани су узнемирени и озлојађени таквим понашањем и уверени како је смисао њиховог постојања помагање становницима града, а не привођење путника без карата.

 

Извор: Надлану