• Почетна
  • СВЕТ
  • Словени
  • ПОЗНАТИ УКРАЈИНСКИ НОВИНАР: Боље је да се наши лидери убију као нацистичке вође и спасу земљу!
Прочитај ми чланак

ПОЗНАТИ УКРАЈИНСКИ НОВИНАР: Боље је да се наши лидери убију као нацистичке вође и спасу земљу!

0

mihail miščiišćinКијевски новинар М. Мишишин: „САД желе да се Европа бори против Русије, јер знају да их овде чека други Вијетнам или Авганистан; зато боље је да се наши лидери убију као нацистичке вође и спасу земљу!“

Михаил Мишишин, украјински новинар рођен у Лавову, а живи и ради у Кијеву. На својој фејсбук страници прокоментарисао однос владе у Кијеву и Сједињених Држава према Украјини и животима украјинских војника и цивила, што је редак пример ове врсте новинарства у Кијеву. У свом посту, Михаил Мишишин пише:

„Чему се надају украјинске власти? Помоћи НАТО савеза? Међутим, НАТО неће тако бесрамно убијати своје војнике и слати их у сигурну смрт као украјински властодршци.

Можда ћемо ми заштитити Американце? Да, радо ћемо се борити, али они још увек не журе да нас спасу. Америчка војска не може доћи у Украјину. Очито је да знају да их овде чека други Вијетнам или Авганистан. Рат са Русијом би коначно закопао холивудски мит о непобедивости америчких маринаца.

Овај мит је пуно скупљи за Украјину, бројећи животе наших војника и цивила. САД су потрошиле милијарде долара за помоћ “демократској“ украјинској држави, односно за помоћ корумпираним политичарима, новинарима, стручњацима, социолозима и економистима. Неких безначајних пет милијарди и није неки новац за Америку. Може Вашингтон себи да допусти такав издатак.

Да, ту је и план САД- по којем се Русија мора да се бори са Европом, а не против њих. Они ће покољ да гледају из даљине, учествујући у њему само у мислима, једнако као што су учинили у Другом светском рату. Доћи ће у Кијев, као што су дошли у Берлин и поделили Немачку, а да се и нису борили против фашизма.

До сада, видим један једини излаз из ове слепе улице у коју је зашла Украјина.  Јаценјук, Турчинов и Кличко би требали да попијуотров или да пуца у себе, као и Хитлер и Химлер.

Самоубиства фашистичких вођа је спасило Немце и Немачку од тоталног уништења. Да су украјински лидери родољуби, како што кажу да јесу, сами би изашли из ове игре, и тако спасили Украјину и Украјинце од смрти, комплетног економског слома и пропасти украјинских градова.

У Новоазовску кажу да има 3-5000 руских војника. То од домаћих становника нико не скрива. Само украјинска влада све скрива од народа Украјине”.

(МИХАИЛ МИЩИШИН, превео – voxbblog)