Прочитај ми чланак

ПАТРИОТE СВЕ БРOJНИJE: У суботу оснивачка скупштина Српског отаџбинског фронта (Видео)

0

sof 30_nИницијална скупштина Српског отаџбинског фронта Синише Ковачевића у суботу 24 јануара у Дому синдиката (од подне).

Популарни драмски писац Синиша Ковачевић најавио је још средином 2014. године да ће основати политичку странку Српски отаџбински фронт. Протеклих месеци, нарочито од јесени уследило је организовање иницијалног одбора и окупљање најближих сарадника и оквира инфраструктуре по Србији.

Најзад, у суботу 24 јануара у Дому синдиката биће одржана јавна седница иницијалног одбора Српског отаџбинског фронта, на којој ће се Синиша Ковачевић обратити својим страначким колегама, јавности. Он ће указати на најважнија програмска начела фронта, своје најближе сараднике и руководство.

Ово је скупштина иницијалног одбора, и биће одржана у сали Дома синдиката на спрату (прима нешто преко 300 места) са почетком тачно у подне у суботу 24 јануара. Велика радна страначка скупштина фронта, са представницима из целе земље биће одржана 14 марта у великој сали (око 1800 места) Дома синдиката. Ово је обраћање Синише Ковачевића јавности у вези предстојеће скупштине иницијалног одбора Српског отаџбинског фронта у Дому синдиката у суботу 24 јануара са почетком од 12 часова.

srpska zastava sof protest-4beta_orig

Интересантно је да је протеклих дана постављена и фејсбук страница Српског отаџбинског фронта. Јасно је да је Српски отаџбински фронт опозициона снага у земљи, која припада патриотској опозицији, а највише је начелима блиска Патриотском блоку који је већ формиран. Остаје да се види да ли ће се укључити временом у састав Патриотског блока, или ће наступати до даљњег самостално.

У кулоарима се може чути да ће највероватније подпредседници странке бити Жељко Васиљевић иначе председник удружења ратних војних ветерана Србије, који је раније био два пута посланик у Народној скупштини и једном државни секретар, који свој покрет уноси у СОФ и др Драган Петровић, истакнути интелектуалац и опозициони делатник. Није искључено да ће, поред њих двојице бити још подпредседника у странци, а није познато за сада ни ко ће бити председник извршног одбора.

 (СРБИН.ИНФО)

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.