Прочитај ми чланак

ДСС: Примена бриселског споразума заокружује државност Косова

0

DSS-logo-Најава да ће се 09. фебруара 2015. године наставити преговори између Београда и Приштине, код Срба на Косову и Метохији рађа страх и зебњу пред чињеницом да су сви досадашњи преговори били апсолутно на штету Срба а на корист стварања још једне албанске државе на Балкану.

Даља реализација Бриселског споразума, иначе најгоре икад склопљеног споразума у историји Срба јер представља невиђен чин издаје, говори о томе да се Запад неће зауставити докле год се до краја не заокружи државност Косова. Русофилске изјаве Александра Вучића и Томислава Николића у суштини треба само да замагле класичну националну превару која се одвија на Косову и Метохији

. Као потврда овоме јавност Србије је пре неки дан имала прилику да чује изјаву немачког амбасадора који јасно и гласно каже да они од Србије и не очекују да уведе санкције Русији већ да у дело преточи Бриселски споразум кроз нормализацију односа Косова и Србије као две суседне државе.

Да би још више обмануо Србе и «превео жедне преко реке Ситнице» директор Канцеларије за КиМ каже да се преговори воде због бољег живота Срба. Овај став представља глупост и политичку демагогију јер је крајњи апсурд српског постојања у монструм држави званој независно Косово створеној на темељу српске крви и српске несреће.

Србија ипак не може без Бранковића, некад Вук данас Вучић.