Прочитај ми чланак

СРС ЗА СРБИН.ИНФО: Вучић блокира Шешеља и на фејсбуку

0

seselj-tviter

Након што је успешно забранио гостовања др Шешеља на свим телевизијама с националном фреквенцијом, Вучић је кренуо и на пољу друштвених мрежа да забрани „јавну реч“ председника СРС.

Након што је у среду увече добио резултате јавног мњења, психичко стање премијера се додатно погоршало. Не само да му је рејтинг оборен већ му је предочено да су радикали, предвођени Шешељем, сада друга странка по јачини у Србији и да је рејтинг двоцифрен. Након таквог сазнања „урлао“ је на интернет тим СНС-а и наредио својим ботовима да 24 сата коментарима дискредитује др Шешеља а хакерима да руше све профиле лидера радикала.

Понаљам, главни узрок за обарање личног профила др Шешеља од стране Вучићевих хакера је раст рејтинга лидера радикала и СРС.

Истраживања, која су пре два дана, објављена у режимским медијима су лажна (СРС 4,6%) а један од радника те агенције која је вршила анкету (прочитавши овај спин премијера) дојавио нам је да је рејтинг СРС неколико пута већи, истакао је ексклузивно за Србин инфо функционер СРС, Миљан Дамјановић.

(СРБИН.ИНФО)

Ако Вам се свидео овај текст
можете нас подржати слањем СМС поруке.