Прочитај ми чланак

ПУПИНОВ МОСТ: “Спонтано” организовани грађани су били намештени статисти СНС-а (ФОТО)

0

Како Телепромптер.рс сазнаје, “спонтано” организовани грађани који су били на мосту Земун-Борча приликом отварања 18. децембра, нису грађани коју су самовољно одлучили да присуствују свечноасти, већ их је Српска напредна странка на то приморала.

pupinov mostФОТО: Блиц

Како каже извор Телепромптер.рс који је био присутан на отварању моста “Михајло Пупин” 18. децембра, нико од присутних грађана није тамо дошао самовољно, већ их је режим приморао.

– Поводом отварања моста Земун-Борча, организован је превоз за запослене у јавним предузећима као и за грађане са леве обале Дунава, као и са целе општине Палилула како би наводно уприличили отварање моста, каже извор Телепромптер.рс који је присуствовао свечаности.

pupinov most1ФОТО: РТС

Према тврдњама нашег извора, сви присутни грађани су страначки запослени у јавним предузећима, који су тог дана били приморани да напусте своја радна места како би красили позадину Александра Вучића.

Додаје да се чланови СНС-а, који су били приморани да присуствују отварању, сада осећају “разочарано и намагарчено”.

– Аутобуси за превоз раје кренули су 18. децембра у 8 часова из насеља Крњаца код “Метро Цасх & Царрy”, скупили су људе из насеља Котез, Борча код Путника, итд. Шаљем вам фотографије са моста на којима се виде аутобуси ЈКП “Аутотранспорт Панчево”. Чланови СНС-а су ми рекли да су разочарани и да су се окренули правди јер виде да су намагарчени, додаје наш извор.

Чак су добили и српско-кинеске заставице.

Дугачку колону аутобуса, који су служили за масовни транспорт присиљених станачких кадрова, нисте могли да видите у извештајима “званичних медија”.

pupinov most2

pupinov most3

pupinov most4

Транспорт грађана у пропагандне сврхе Александру Вучићу и СНС-у није ништа страно. Присетимо се само “спонтано” окупљених грађана којима се Вучић обратио испред Народне Скупштине након полагања заклетне.

Тада је, према писању режимских медија, допремљено око 20.000 намештених страначких статиста живе ваге.

pupinov most5ФОТО: Блиц

Трошкове за овакве манипулација сносе странке када је предизборна кампања у току. Међутим, ко је финансирао допремање хиљаде страначких активиста у државне сврхе? Новац сигурно није отишао са рачуна Српске напредне странке.

Грађани који су продали своје достојанство и допустили себи да их на овакав начин понизи Александра Вучић, да се што пре освесте и схвате коме улепшавају позадину и на какав начин. Да ситуација буде још трагичнија, допремљени грађани не схватају да су они лично финансирали своје допремање, јер је новац за њихово допремање узет од пореза.

(teleprompter.rs)