Прочитај ми чланак

Пајтић: Не верујте Вучићу, већ…

0

bojan-pajtic

Председник ДС Бојан Пајтић позвао је грађане, поводом изјаве председника СНС Вучића да ће бити бољитка у 2015. години, да верују својим очима и здравом разуму.

„СНС у Мионици обећава бољи живот уколико победе на изборима као што су то обећавали на свим локалним изборима широм Србије. Једино у чему је Александар Вучић доследан, јесте да нам сваких пола године обећава да ће за шест месеци бити боље“, оценио је Пајтић приликом посете Мионици где се 28. децембра одржавају избори.

Пајтић је позвао грађане Србије да не верују „ни Вучићу, да не верују ни нама, него да верују својим очима и да верују здравом разуму, да погледају својим очима у новчанике, да виде колико новца тамо имају данас, колико су имали пре две и по године“.

Председник ДС је рекао да странка на изборе у Мионици излази са изузетно јаком листом, са људима који се не сакривају ни иза странке нити иза председника странке јер, како је навео, неће председник општине Мионица бити ни Вучић ни Пајтић ни (Ивица) Дачић.

Он је навео да је кандидат ДС у Мионици Милан Гавриловић и људи који се налазе на листи ДС и који ће, како је истакао, бити одговорни за стање у општини Мионица у будућности.

„Као странка инсистирамо на томе да је најважнији кандидат и да је најважнији квалитет људи који су кандидати на листама за одборнике“, истакао је Пајтић додајући да је једино што је општина Мионица добила од Вучића смањење буџета „чак за 28 милиона динара“.

Како је казао, 4.800 динара је одузето од сваке породице у Мионици и то „првом пореском реформом“.

„А сада смањењем плата, пензија, са повећањем пореских прихода српско село генерално, а унутар њега и Мионица и села око ње су угрожени и егзистенционално и социјално“, нагласио је лидер ДС.

Пајтић је оценио да је важно да се покаже да Србија има алтернативу и да зна да изабере праве људе.

(Бета)