• Почетна
  • СВЕТ
  • ЈЕВРЕЈСКО ЛУДИЛО – нова јеврејска држава у Немачкој (Видео)
Прочитај ми чланак

ЈЕВРЕЈСКО ЛУДИЛО – нова јеврејска држава у Немачкој (Видео)

0

jevrejska drzava u nemackoj

После више од једног века уништавања Палестине и Палестинаца, изгледа да је неким прогресивним Јеврејима постало досадно. Одлучили су да још једном испробају немачку толерантност према својим бесмисленим идејама. Говоре о Мединат Вајмару, новој јеврејској држави у Немачкој.

Лудило је када стално радите и понављате исту ствар а очекујете другачији резултат. Ови Јевреји су очигледно луди…

Допуна: Пре неколико сати сам чуо да је Мединат Вајмар у ствари пројекат јеврејске „прогресивне“ уметности. Као представља алтернативу ционизму.

Они који прате овај сајт знају да ме јеврејска левичарска уметност не импресионира. Сам сам међународни уметник и уметност видим као трагање за лепотом. Колико год се трудио, заиста не могу да видим какве везе „Мединат Вајмар“ има са лепотом и естетиком. Можда је важно напоменути и то да су неки рани ционисти, као Ахад Ха’ам, ционизам видели као уметнички пројекат.

gatzmon-vod

Гилад Ацмон

Јеврејска левичарска „уметност“ је заправо одсев јеврејске прогресивне морбидности и јеврејске културе уопште. Као што знамо, израелски Јевреји су сада преплавили Берлин (Olim Le Berlin). Мединат Вајмар је заправо упозорење Немцима.

Али Натали Коен Вакберг је и јединствен случај глупавог јеврејског космополитског антиестетизма. Не видим лепоту у њеном раду, али крајњи облик опсцености распознајем.

Аутор: Гилад Ацмон
Извор: Jewish Insanity- a new Jewish State in Germany — Gilad Atzmon
Превод: Ћирилизовано