Прочитај ми чланак

Заветници покренули иницијативу: Стоп изручењу капетана Драгана!

0

punkt

Активисти Српског сабора Заветници у току дана су на штандовима у Београду делили летке са позивом грађанима да дигну свој глас и пруже допринос у борби да капетан Драган не буде изручен Хрватској.

Заветници и овим путем позивају све српске патриоте да упуте протестна писмо амбасади Аустралије и искажу противљење због најављеног изручења српског хероја Хрватској. Адреса на коју можете писати амбасади је “Владимира Поповића 40, 10070 Нови Београд” или електронска адреса [email protected]

Сматрамо да Драган Васиљковић у Хрватској неће имати праведан третман и фер суђење и да би му изручењем овој држави на најнеправеднији и најужаснији начин било пресуђено пре формалне пресуде која нико не може бити објективна.

Политичке и партијске разлике не смеју да буду препрека када је у питању подршка било коме ко је бранио српске границе, правни поредак, народ и част наше државе. Нико ко се жртвовао за Србију не сме да буде жртва политичких одлука и незаинтересованости актуелног режима.

Зато вас позивамо да 22. децембра (понедељак) у 14 часова дођете на протестни скуп “Стоп изручењу капетана Драгана” испред амбасаде Аустралије на Новом Београду (Владимира Поповића 40, блок 19А), како бисмо исказали своју подршку капетану Драгану Васиљковићу и скренули пажњу на чињеницу да актуелна државна власт не жели да се заложи за своје заслужне грађане.

(Србин.инфо)