Прочитај ми чланак

Четник Миличић излудео Хрвате

0

Бивши кошаркаш и НБА шампион Дарко Миличић у дебитанском кик-бокс мечу поражен је од Радована Радојчина прекидом у другој рунди због тешке посекотине цеванице. Тај дуел није био само занимљив за нас већ и суседе Хрвате, који су на порталима критиковали некадашњег играча Детроита, Орланда, Мемфиса, Њујорка, Минесоте и Бостона.

darko-milicic-tetovazeЧетнички официри на телу… Калабић и Ðујић

darko-milicic-tetovaze-1Сам дизајнирао мајицу… Четници Србија

Њима су засметале тетоваже војводе Момчила Ðујића и Николе Калабића, као и чињеница да је Миличић подржао ослобађање хашког оптуженика Војислава Шешеља.

– Не занима ме шта Хрвати кажу. Свако има право на мишљење. Ја се поносим српском традицијом и историјом. Немам ништа против да и они величају своје људе из прошлости. То је њихово право. Баш ме брига какве тетоваже имају Хрвати или муслимани. Мени не смета да са њима дођу у Србију. Нико не може да ми забрани да волим и поштујем људе које су обележили део наше прошлости – закључио је Миличић.

darko-milicic-tetovaze-2Србин од главе до пете… Чича Дража на лопатици

Дарко се осврнуо и на свој деби у кик-боксу, иако је због повреде морао да преда меч Радовану Радојчину.

– Сада је све у реду. Био сам у болници на ушивању. Није страшно. Жао ми је што није до краја одрађен меч, без обзира на то ко би победио. Драго ми је што је и мој противник ушао у ринг да се бије и да није калкулисао. Свака част том момку. Није било треме. Верујем да ово није крај. Биће још прилике да се покажем у бољем светлу – закључио је Миличић.

(Курир)