Прочитај ми чланак

Легија поручио: Пошто пишу да сам се обесио, реците им да је канапче пукло и да сам остао жив!

0

legija-675x421

Пошто су објавили да сам се обесио, могу слободно да напишу да је канапче пукло и да сам остао жив! Остале глупости нећу да коментаришем – поручио је Легија преко своје Фејсбук странице „Крв, сузе и зној“.

Београдом и Србијом вечерас се муњевито проширила вест да се у затвору у Забели, код Пожаревца „обесио Милорад Улемек Легија“. Међутим, из врха Министарства правосуђа и Министарства унутрашњих послова потврђено да је реч о нетачној вести!

Милорад Улемек Легија је некадашњи командант Јединице за специјалне операције МУП-а Србије! Улемек издржава четрдесетогодишњу затворску казну због убиства премијера Србије Зорана Ђинђића 12. марта 2003. године!

Према последњим провереним информацијама око затвора Забела код Пожаревца су распоређене јаке снаге полиције и Жандармерије. Око 15 часова у круг затвора су ушли супруга Милорада Улемека, као и његова мајка.

Управо из тог разлога раширила се лажна вест о самоубиству!

Милорад Улемек Легија је правоснажно осуђен за више најтежих кривичних дела на казну затвора од 40 година коју је издржавао у затвору Забела.

 

Večernje Novosti