Прочитај ми чланак

ДАМЈАНОВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: Вучић се, од повратка Шешеља, сакрио у мишију рупу као мали миш (Видео)

0

miljan damjanovic srs 266_n

О вођи радикала Војиславу Шешељу, премијеру Србије Александру Вучићу, (не)могућем тв дуелу Шешељ-Вучић и медијској блокади, која је присутна у српским медијима, ексклузивно за Србин.инфо дао је краћи интервју високи функционер Српске радикалне странке и члан Централне отаџбинске управе, Миљан Дамјановић.

Војислав Шешељ скоро свакодневно позива Вучића на ТВ дуел? Да ли ће до тога дуела доћи?

Војислав Шешељ је из Хашког трибунала дошао на „белом коњу“, као победник. Победио је не само Трибунал, већ целу западну машинерију која финансира ову антисрпску институцију. Ви се сећате да је, Вучић, као функционер СНС у опозицији врло често на њиховим конференцијама за новинаре покушавао да покаже максималну лојалност западним менторима називајући Шешеља погрдним именима. Шешеља је, када је медијски исценирао лажни наручени атентат на Николића из Хага, називао лажовом и монструмом, цитирам:

„Не плашим се повратка Шешеља из Хага јер је он мали миш и знам колико је храбар, а ја га се не плашим ни најмање“ – претећим тоном је тада „храбри“ Вучић прозивао Шешеља који му из Хага није могао одговорити, рекао је ексклузивно за наш портал, Миљан Дамјановић.

У међувремену, Шешељ се вратио. Па добро, уколико је већ толико сигуран у себе и политику коју спроводи, зашто не прихвати ТВ дуел?

Вучић се, од повратка Шешеља, сакрио у мишију рупу и показао ко је у ствари мали миш. Политика коју он спроводи је политика коју Србију води у амбис. На лажним обећањима је победио на изборима и обмануо је оне који најтеже живе, раднике и пензионере.

Вучићу, од стране Војислава Шешеља, стоји отворен позив, оставља му чак и могућност да бира телевизију и термин а да ли ће до дуела доћи – тај одговор морате потражити од миша који се сакрио у рупу, истакао је функционер СРС, Дамјановић.

Од доласка у Србију, Шешељ је главна тема у Европи, врло често је у руским медијима али на ТВ са националном фреквенцијом га и даље нема. Зашто?

У првом тренутку, када се победник вратио у Србију, о интервјуе су се отимали и у ред стали сви медији али онда преко ноћи неко је лупио блокаду. Са Б92 смо имали постигнут договор али један позив је променио одлуку. Александар Вучић затворио је све медије с националном фреквенцијом, као и већину штампаних медија. Оваква медијска тортура је незапамћена у савременом свету. Па сами сте били на нашем митингу на којем је било преко 30.000 људи а режимски медији су у свом извештавању прогутали једну нулу. Један новинар, дневног штампаног листа, ми је пришао и рекао:

„Гледам својим очима, а морам да пишем како ми је наређено“.

Русија је препознала енергију коју је са собом донео Шешељ као и увидела на лицу места његову популарност у народу. Знају да је искрени русофил и истински патриота. До сада је др Шешељ за руске медије дао преко 10 интервјуа.

Прилози о његовој победи над Хагом, импресивним митингом, борбои за своју идеологију, програм и народ приказивали су у најударнијим терминима на државним телевизијама. Али, не заборавите, у Русији је Путин а у Србији мали миш, Вучић, закључио је за Србин.инфо Миљан Дамјановић.

(Србин.инфо)