Прочитај ми чланак

СРБСКА АКЦИЈА ЗА СРБИН.ИНФО: Криминални режим Вучића је само испостава Вашингтона

0

srbska akcija

Као новинар сматрам да је неопходно да се увек у свакој ситуацији чују оба две стране, да ситуација у којој друга страна није имала право на реч, није ситуација у којој се било какав суд може донети. Управо такву ситуацију стварају данашњи медији у окупираној Србији са својим једностраним навијачким извештавањем.

Пример тога је била хајка на Србску акцију од стране Блиц и других медија, где је та организација стављена на стуб срама, етикетирана све и свакаквим етикетама, притом без претерано доказа или жеље да се људима да простора да кажу своју страну приче. Тим поводом, одлучио сам да интервјуишем активисту „Србске акције“ да видим шта они имају да кажу, пошто им ниједан медиј до сада није дао простора.

Можда и нису управу, ко ће знати, можда су медији и управу, можда то јесу неки хулигани, заиста људи са деструктивном и лошом идејом. Мени је то и небитно. Оно што ми је битно да је друга страна приче представљена, да су могли и они да кажу своју страну приче.

srbska akcija 1Да ли је истина да су ваши летци позивали на насиље над Ромима и изазивао националну мржњу?

Што се прокажених летака тиче, јасно је да је свака иоле разумна и добронамерна особа увидом у садржај истих могла да увиди да нема никаквог позива на насиље или линч, већ само позива на легалне и легитимне акције иницирања на грађанске самоорганизације(апел, петиција и сл).

Блиц тврди да сте неонацистичка организација. Какве су ваше везе са неонацизмом? Да је тачно да славите рођендан Хитлера како Блиц тврди?

То су већ познате и излизане пропагандне етикете које антисрбски мундијалистички фундаменталисти настоје да прилепе онима против којих немају никаквих реалних аргумената.

Медијске лажи о томе како наводно славимо рођендан Адолфа Хитлера (због тога што смо у једној од претходних година имали објаву на сајту тога датума) трагикомична је глупост, не само због тога што та објава нема никакве везе са овом личношћу, него због чињенице да Србска Акција на сваких неколико дана има објаву на свом сајту.

Шта је онда ваша идеологија?

Наше суштинско идеолошко усмерење јесте формулисање аутентичног светосавског израза у актуелним политичким оквирима.

komunistickih zrtavaУкратко, залажемо се за ауторитативну и хришћанску државну власт, за ослобођење и уједињење свих србских земаља, за парламент сачињен од представника професије, а не демократских политичких странака које дели свађа.

Боримо се за аутентичну србску културу насупрот отровима којима непријатељи окупатори трују наш народ.

Залажемо се за блискост са братским руским народом и боримо се за Европу нација уместо ЕУ тамнице под америчким протекторатом.

Као одговор владајућем капиталистичком злу залажемо се за такву државну интервенцију у економији која ће настојати да се супротстави глобалној финансиској олигархији, као и необузданој игри индивидуалног интереса. на тај начин штити се социјална правда која је константно изложена ударима лихварске интернационале и њеног система дужничке економије, успостављеног захваљујући марионетским властима у земљи.

srbinfo-800x800
ВАЖНО

Сви ставови изнети у чланку нису аутоматски и ставови редакције Србин.инфо.

„Виши суд у Београду одредио је данас притвор до 30 дана припаднику „Србске акције“ Филипу Гајићу, осумњиченом за продукцију материјала којим се позива на мржњу и нетрпељивост према Ромима.“Код њега су пронађени и леци против ЛГБТ популације, предизборни леци против премијера Александра Вучића и плакати подршке хашком оптуженику Ратку Младићу“, изјавила је шефица Бироа за сарадњу с медијима Биљана Поповић Ивковић.“ Зашто је толики преступ данас поседовати материјал против Вучића? Зашто сте против њега?

Уопштено, може се рећи да је Србска Акција прогањана од стране система и његовог актуелног изданка-криминалног Вучићевог режима који пљачка народ, издаје Косово и Метохију, намеће болест педерастије и згражава се над идејом ослобађања и уједињења србских земаља.

Он, иако привидно има велику унутрашњу политичку моћ заправо је обична испостава Брисела и Вашингтона.

Таква слабост режима јесте разлог његове репресије, стога њему и смета Србска Акција, као и свим слугама ЕУ и НАТО злочинаца и свим капиталистичким мрзитељима нациионализма и социјалне правде који пљачкају и понижавају србске раднике, сељаке и студенте и уништавају србску привреду.

Гоне нас они којима смета наша борба за студентска права и којима сметају наше акције против оних који од србских факултета настоје да направе полигон за ширење наркоманије, педерастије и комунизма.

Гоне они који не желе да се говори истина о злоделима комунистичке окупацијe.

srbska akcijaЛСВ каже да би сте ви одавно морали бити забрањени. СДС Бориса Тадића вас осуђује, а СНС вас хапси. Који су прави разлози хајке на вас? Шта стоји иза потребе ове власти да покрене истрагу против вас?

Те партије су једна од сепаратистичких и антисрбских организација познате по некажњеном говору мржње према србском народу. Акције са лецима, иако је одрађена летос, одабрана је тек пре недељу дана од стране агената Система као повод за напад на наш Покрет.

Дакле, она није прави узорк хајке. Прави узрок крије се у јачању Србске Акције и у идејама за које се она залаже. Стога и разлози за њено гоњење и клевету на ваљан начин могу се сагледати у огледалу наказних клеветника и прогонитеља.

Нечувено је да се прогони, клевеће и шиканира Србска Акција која указује на проблем дивљих насеља, а не гоне се одговорни за незаконито множење ових насеља?!

То је парадокс Система и свих његове изопачености, али оне су за нас очекиване и лавеж његових пијуна и неосновано гоњење нашег Покрета не може нас спутати, напротив, само ће нас утврдити на путу истине, подвига и борбе и учинити нас јачим. То ће уз помоћ Божију посведочити и време које долази.

Теша Тешановић

(Србин.инфо)