Прочитај ми чланак

НОВИ БАЛОТЕЛИ: Белгијска деца имитирају Митровића

0

Zabavlja Belgiju... Aleksandar Mitrović2

У Белгији су родитељи рекли да им деца опонашају Митровића откад су видела његово славље, што је тренера Андерлехта натерало на реакцију.

Прослава гола Александра Митровића на мечу с Борусијом Дортмунд шокирала је Немце, а ништа мање није скандализовала ни Белгијанце.

До Србије је дошло објашњење да избачен језик између два прста у облику слова „В“ значи пресецање језика критичарима, али су Немци у томе видели позив на орални секс и ко зна шта још. У Белгији су родитељи рекли да им деца опонашају Митровића откад су видела његово славље, што је тренера Андерлехта натерало на реакцију.

– Све што Митровић уради се преувеличава у медијима. Разговарао сам с њим и он ми је рекао да то нема везе ни са чим што се помиње, али ја бих радије да тај гест више не понавља. Постоји још најмање сто начина да се прослави постизање гола – рекао је шеф стручног штаба белгијског шампиона Бесник Хаси.

Митровић и његов саветник Ненад Јестровић нису желели да појасне белгијским медијима коме је упућено радовање после гола и шта оно значи.

(Курир, фото: АП)