• Почетна
  • ДРУШТВО
  • СРБИН.ИНФО: Руски центар за ванредне ситуације у Нишу на мети ФБИ
Прочитај ми чланак

СРБИН.ИНФО: Руски центар за ванредне ситуације у Нишу на мети ФБИ

0

fearless_FBI_700У ком правцу иде Србија? Да ли тренутно имамо проруску владу? Најављено отварање ФБИ канцеларије у Београду можда најбоље даје одговоре на ова питања.

Према писању београдских медија, у престоницу Србије је већ стигла претходница ФБИ. Први од стручњака америчког Федералног истражног бироа је дошао у Београд, а одређен је и простор где би могла да буде његова канцеларија.

Овај долазак је непосредан резултат недавних разговора министра полиције Небојше Стефановића са делегацијом ФБИ, коју је предводио руководилац за регион Евроазије Стивен Херсем. Званично оправдање за овај потез је „размена података и помоћ Американаца у борби са вискотехнолошким криминалом и тероризмом у Србији“.

Оно што је такође последица овог договора је то да ће ускоро држављани Србије одлазити на ратишта у Сирији и Ираку!

Права позадина отватање ФБИ канцеларије у Београду је наравно наставак окупације Србије од стране САД и Брисела, а како редакција „Србин инфо“ сазнаје, међу првим задацима америчких агената је да у фокусу држе Српско-руски центар за ванредне ситуације у Нишу.

У Србији тренутно највећи утицај имају британска, америчка и немачка обавештајна служба. Њихови најчешћи задаци су да проучавају способности домаћих политичара, да их контактирају, врбују и шаљу на лидерске курсеве, где им формирају свест о потреби прихватања вредности тих земаља. После тога, раде на томе да их поставе на кључне позиције у земљи…

(Србин.инфо)