Прочитај ми чланак

Резолуција СРС о распуштању ЕУ, добила подршку странака и организација у Европи

0

ceska plakati seselj 1
 
Српска радикална странка је дан након доношења резолуције против Шешељевог политичког деловања саставила своју резолуцију којом позива на распуштање Европске уније.

Резолуција је наишла на прву подршку у Чешкој. Иницијативу за распуштање ЕУ због њене претње по људска права, културу европских народа, као и због тоталитарних тенденција подржала је Чешка странка Национална демократија, и невладине организације Патриотски фронт, Чешки покрет за народно јединство и Еврпоски фронт солиданaрности са Косовом и Метохијом, који има своје секције у Шпанији, Француској, Белгији, Холандији, Немачкој, Италији, Чешкој, Пољској, Финској и Грчкој.  

Јасно нам је, да политичке елите „Бриселске империје“ стрепе од сваког ко заступа патриотске и конзервативне вредности, без обзира на то из које европске земље долази. Војислав Шешељ је без сумље један од главних предводника отпора против Европске уније, глобализације и америчке хегемоније. Због тога Резолуцију Српске радикалне странке из 27. новембра о неопходности распуштања Европске уније у потупности подржавамо. Јако добро смо свесни тога, да је управо ЕУ највећа претња по слободу и препород нашег континента и његових народа- стоји у званичном саопштењу Националне демократије.

Kosovo je srbija prag ceska

Чеси додају да оштро осуђују Европски парламент који је у четвртак 27. новембра 2014 на хрватску инициативу изгласао резолуцију, усмерену против поличких права доктора Војислава Шешеља, који је недавно после дугогодишњег противправног притвора пуштен на слободу.

„Господа“ европосланици су забринути због одлуке хашког трибунала и такође су забринути због тога што је некадашњи подпредседник владе одмах после повратка у Србију кренуо да се бави политиком своје странке. Национална демократија, која је чешки партнер Српске радикалне странке, и друге патриотске организације желе да овим антибриселским саопштењем срдачно честитају Војиславу Шешељу на повратку кући и да му пожеле да што пре оздрави- додаје се у саопштењу.

Национална демократија

Патриотски фронт

Чешки покрет за народно јединство

Европски фронт солидарности са Косовом и Метохијом

(Правда/solidarita-kosovo.org)