Прочитај ми чланак

НОВОУКРАЈИНЦИ у укрјинској влади

0

stranci u ukrajinskoj vladi 17

Амерички избор за председника Украјине, чокогарх Порошенко (правог презимена Валцман), именовао је три странца у своју владу, пошто им је претходно дао украјинске пасоше. Сврха ових именовања је унапређивање западне колонизације Украјине.

Аиварас Абромавичиус

Рођен у Виљнусу, у Литванији, студирао у САД за највећу балтичку банку, „Ханзабаку“ и шведски инвестициони фонд „Ист капитал“. Сада води Министарство економских послова у Кијеву.

Александар Квиташвили

Грузијац, студирао у САД. Радио за западне НВО у Грузији. Под неоконом Сакашвилијем служио као министар здравља, рада и социјалне политике Грузије.

Наталија Јареско

Рођена у САД, сада је министар финансија у Кијеву. Има диплому мастера Школе за државну управу „Џон Ф. Кенеди“ и радила за Стејт департмент.

Deep Resource: Лицемерје Запада на делу: зам преузима власт у Кијеву, а у исто време се жали на „руску агресију“, као и раније на „анексију“ Крима, игноришући чињеницу да је народ Крима дао пуну подршку уједијењу. Украјински популус будаласто очекује да ће му на крају бити боље, док га користе као топовско месо против Русије.

Фотографије (извор):Foreign experts granted Ukrainian citizenship to serve in government – read on – uatoday.tv
Извор: Deep Resource
Превод: Ћирилизовано за The Saker Српски