Прочитај ми чланак

РАЗДОР МЕЂУ СРБИМА У НОВОРУСИЈИ: Радомиру Почуча одговорио на оптужбе Николе Перовића

0

nikola-perovic pocuca

„Суздржавао сам се све време од било каквог изношења прљавог веша које би могло да нашкоди целокупној борби Срба у Новоросији против кијевске хунте, јер ми је било мично гледати и слушати препуцавања четника из јединице Братислава Живковића. Нисам хтео да дам ни мишљење ни коментар јер не знам ситуацију, нити (осим пар момака преко фејса) никог лично од њих.

Али, обзиром да је мој одлазак из „бригаде“ (25 људи) Unite Continentale под командом „Призрака“ команданта Мозговоја искривљено представљен, дужан сам да дам моју визуру.

Са терена сам се вратио са тешким бронхитисом на граници упале плућа, са поломљеним стопалом сам и отишао на терен, поломљеног стопала сам се вратио у базу. Никола Перовић/Петровић (како год да му је право име) „командант бригаде“ – дочекао ме је са причом како моје политичко деловање смета интересима „бригаде“ (мада се он прогласио борцем против америчке империјалне политике), та да сам одбио наређење да преузмем команду на терену над Козацима и уведем дисциплину, што један Србин који не позна руски језик у довољној мери не би могао да уради – јер нема ни ингеренције за тако нешто. Рекао ми је да је он одлучио да одем за Доњецк и да ме тамо траже Козаци којима је потребан човек мог профила.

Да не дужим, мали Никола, дечко са очигледним поремећајем личности, израженим егоцентризмом и комплексом малог Наполеона, поводљив кроз ласкање, неискусно дериште од 25 година који је као Нато војник служио у Авганистану, без смисла за организацију и команду, покушао је да ме прода за 200 евра или замени за пушкомитраљез. Мали Француз сматра да су борци којима је купио карту тиме постали његово власништво. Потврду мојих речи можете добити од борца под именом Ненад Пајић, са којим се Никола договарао око продаје/размене.

Због настале проблематике и прекорачења овлашћења, умешали су се безбедњаци „Призрака“ и наравно стали на моју страну, јер нико не одлучује о трансферу или „избацивању“ из јединице осим команданта А. Мозговоја.
Пошто је чак било припрећено малом глупом франчушчићу да може бити ухапшен, пизда се затворила у своју собу и наредила изгубљеним Шпанцима, Французима и на жалост неколицини Срба да га чувају под оружјем – са метком у цеви. Ја вас питам – на кога би они пуцали?

Разумним ставом Руса избегнут је тежи сценарио, а обзиром да сам био у тешком здравственом стању, одлучио сам се да се вратим за Москву и опоравим се. И да не бих задавио малог менталаћа који је кренуо да засерава комплетну племениту борбу за опстанак руског народа.

Пошто је у свом нападу лудила кренуо да се „качи“ са свима редом, у својој параноји је и Ивана Мачкића прогласио „издајником и преварантом“ те га тиме осудио на смрт од стране оних који неразмишљајући следе упуте.
Мачкић му није послао 600 евра, то је истина, али није му послао ПОСЛЕ оптужби да је издајник, те његов револт схватам.

Мала француска пизда је кренула да уцењује централну фигуру новооснованог Српског Сергијевског Хусарског Пука, за које је Мачкић пренео свој рад, тражећи уместо 600 евра – 5000 евра, јер каже „њему Руси верују, и воле га“ па може да се курчи.

Истина је да мали јадник ни једном није био у борби, и да га Мозговој држи као украс ради имиџа интернационалних бораца у његовој бригади…. Зашто је отишло четворо Срба и Бразилац Рафаел?

А Свети Српски Сергејевски Хусарски Пук је основан указом председника ДНР Захарченка, на Аранђеловдан – што је и слава јединице, уз благослов схимитрополита Сергеја РЦПЦ, који се прогласио духовним оцем Пука.

Сви наводи се на терену могу проверити, а сада, на крају, „захвалио“ би се неком од мојих Срба који су куцали текстове малом Наполеону, јер је дечко неизмерно глуп и неписмен, те не може да састави једну смишљену реченицу. То од вас, момци, нисам очекивао”, каже се у саопштењу српског добровољца у Новорусији, Радомира Почиће.

(facebook – Почуча, Србин.инфо)