Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Сат откуцава – зауставити НАТО пројекат велике Албаније!

0

rama vucic2

Покрет Двери захтева од Владе Републике Србије да престане да буде саучесник у стварању велике Албаније и да прихвати помоћ и подршку оних земаља – превасходно Русије и Кине – којима је у интересу сузбијање овог НАТО-исламског пројекта.

Питамо јавно премијера Александра Вучића – и тражимо јавни одговор: када ће и шта његова Влада да уради поводом чињенице да су на целој територији АП Косово и Метохија постављене заставе „велике Албаније“ и то не само на приватним кућама – већ на јавним институцијама!?

Последње су истакнуте на Центру за културу у Дечанима и на улазу у српску Чаглавицу, а како се ближи албански Дан заставе, нижу их дуж целе „косовске“ границе. Да ли је по овом питању премијер или било ко из Владе разговорао са мисијом УНМИК-а и ЕУЛЕКС-а, вршио притисак тим поводом, и какав одговор је добио?

Питамо јавно премијера Александра Вучића и ово: зашто не демантује најаву „косовског“ министра КБС Агима Чекуа да ће и опозиционе странке у парламенту у Приштини гласати за то да тзв. Косово добије војску. Питамо то Вучића јер је управо он обезбедио да Срби на КиМ изађу на косовске изборе – који се косе са Уставом Србије – и објаснио Србима да то тако морају јер ће тако штитити интересе Срба на КиМ.

Дакле, премијеру, објасните целој јавности како ће Срби на Косову и Метохији да буду заштићени и како ће се штитити интереси свих Срба када “ изабрани представници Срба у скупштини тзв.Косова “ буду морали – самим својим присуством у тој институцији – да дају легитимитет да се Албанци наоружају тенковима!

Тражимо од премијера и Владе да јавно кажу какав договор са НАТО пактом имају, јер грађане убеђују да не воде земљу у НАТО пакт, а са НАТО пактом су се договорили да следећи светски семинар Алијансе буде управо у Србији. Тада ће се – после заставе велике Албаније – у сред Београда вијорити и застава НАТО пакта, војног савеза који нас је бомбардовао.

(Двери, Србин.инфо)